Život
25.05.2021. 14:05
Promo

Tradicija, ljubav, Akov…

Tradicija koja opstaje čak i na društvenim mrežama

Nebojša Milovanović
Izvor: Akov promo

Koliko puta ste pomislili da nećete uspeti da se ukrcate na voz koji munjevito juri i simboliše brzinu vremena u kojem živimo i u okviru koje se život menja na svakodnevnom nivou? Počevši od uobičajenih svakodnevnih sitnica, preko svih grana industrije, medicine, tehnologije, kao i komunikacije.

Nauka je toliko uznapredovala, da gotovo svakog dana svedočimo važnim dostignućima koja transformišu život i čine ga lepšim i lakšim. Ipak, kada je o progresu u komunikaciji reč, “lepše i lakše” nije uvek slučaj. Različiti slengovi, reči koje nemaju nikakvo značenje, a pretočile su se i u medije, izazivaju konfuziju i zgražavanje većine populacije.

Društvene mreže su postale alat za obrazovanje i vaspitanje, što je izuzetno opasno, jer u današnje vreme svako može da preuzme ulogu “prosvetitelja” sa izuzetno malo znanja i izuzetno mnogo pogrešnih stavova i poluinformacija, a s druge strane – izuzetno mnogo pratilaca.

Tradicionalnim medijima vladaju sadržaji koji podilaze (ne)ukusu mase, među kojima dominira rijaliti šou i slični sadržaji. Postao je pravi izazov obratiti se stanovništvu na sofisticiran način i očekivati povratnu reakciju ili barem trenutak pažnje posvećen takvom sadržaju.

Ipak, jedan brend odlučio je da nas podseti na draži lepe komunikacije i kreira kampanju koja će se u moru gotovo identičnih isticati upravo sofisticiranim tonom, svedenim načinom komunikacije i negovanjem vrednosti koje su pale u drugi plan. Ljubav, trud i tradicija su vrednosti koje neguje domaći brend Akov, koji se bavi proizvodnjom vrhunske rakije iz područja Raške i Kraljeva.

U skladu sa tim, zajedno sa digitalnom agencijom ORA, ova destilerija odlučila je da pokrene kampanju, u kojoj se kroz pesme i poeziju naših najpoznatijih pesnika Dobrice Erića, Branka Radičevića, Brana Petrovića i Jovana Dučića, u izvedbi popularnog glumca Nebojše Milovanovića, dočarava duh nekih lepših vremena i u fokus stavljaju prave vrednosti koje su stavljene u drugi plan. Pesme naših najpoznatijih pesnika, koje kroz video klipove izvodi naš proslavljeni glumački doajen Nebojša Milovanović, možete pratiti u narednom periodi na društvenim mrežama pomenute rakije.

Bravo za Akov.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
27.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve