Život
13.02.2018. 11:30
R:E/ travelmagazine.rs

TURIZAM: easyJet leti od Beograda do Berlina

easyjet-1.jpg

Britanska aviokompanija easyJet nedavno je objavila da će uspostaviti novu liniju od Beograda do aerodroma Tegel u Berlinu. Putnici iz Srbije će moći da lete do glavnog grada Nemačke po veoma pristupačnim cenama, karte se kreću od 21,35 eura. Cena se odnosi za jednu osobu, sa svim taksama i troškovima.

Počev od 10. avgusta 2018. godine, letovi će se obavljati četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, tokom cele godine. Karte za nove letove već su u prodaji preko internet prezentacije easyJet.com. 

easyJet je objavio početak letova prema 23 nove destinacije sa aerodroma Tegel u Berlinu, a tokom letnje sezone u prodaji će biti više od 3,8 miliona sedišta, u periodu od 25. marta do 27. oktobra 2018. godine. easyJet sada u svojojponudi ima 95 destinacija iz Berlina, sa oba aerodroma, Tegel i Šonefeld.

Thomas Haagensen, Generalni Direktor EasyJet Europe je rekao:

"Srećan sam što danas mogu da najavim novu liniju iz Beograda, kao deo naše ekspanzije sa aerodroma Tegel u Berlinu. Berlin Tegel je naša druga nova destinacija sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd koju ćemo uvesti na leto 2018. godine, pored nove rute za Bazel. Nova baza aviokompanije easyJet na aerodromu Tegel u Berlinu nudi brz pristup centru Berlina, čineći ga idealnom polaznom tačkom za istraživanje glavnog grada Nemačke za turiste i poslovne putnike.“

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
9°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve