Život
11.03.2018. 11:00
R:E/ luxlife.rs

TURIZAM: Odmor satkan od luksuza-Karibi

01.jpg

Od princeze Margaret, preko princeze Dajane, pa sve do princa Harija, nekoliko poslednjih generacija britanske kraljevske porodice javno iskazuju svoju ljubav prema karipskom suncu. Naravno, oni ne posećuju bilo koje ostrvo ili bilo koji hotel. Članovi britanske kraljevske porodice biraju malo udaljenije putanje i destinacije, na kojima nema mnogo ljudi, ali ima sasvim dovoljno luksuza. Mi vam ovog puta predstavljamo njihove favorite.

Antigva

Poznata po svom puderasto nežnom pesku i bristim plavim vodama, Antigva je destinacija koju članovi kraljevske porodice često posećuju, a posebno Blue Waters Resort & Spa, luksuzni hotel smešten u severozapadnom delu ostrva. Ovaj hotel skoro je renoviran, tako da vas sada u njemu očekuje još više pogodnosti, pored tri plaže, devet bazena i svakog sporta kojim se možete baviti na vodi ili plaži.

Barbados

Ne postoji glamuroznije mesto za jahanje konja od Barbadosa, a svi znamo da članovi kraljevske porodice uživaju u partiji poloa, tu i tamo. Najbolji period na Barbadosu traje od decembra do aprila, a sportski turizam je idealna stvar za procvat njihove ekonomije. I princ Hari i princ Čarls rado posećuju Barbados.

Grenada

Ovo ležerno ostrvo severno od ekvatora ima na sebi sve od bujnih prašuma, do koralnih grebenova. Kraljevska porodica posebno voli da posećuje Spice Island Beach Resort, smešten na čuvenoj Grand Anse plaži. Ovo odmaralište nudi raskošne sobe, od kojih neke mere i do 140 m2, kao i privatne bazene, okarakterisane savršenim pogledima na okolni pejzaž i mirisno drveće limuna i badema.

Mistik

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža jednostavno obožavaju ovo privatno ostrvo koje je poznato po svojoj predivnoj obali i pretežno poznatoj klijenteli. Kejt i Vilijam posebno vole da odsednu u Aurora House, trosobnoj “kolibi” koja dolazi opremljena osobljem od pet članova i pogledima na vodu ispod.

Nevis

Nevis je destinacija na kojoj će princ Hari i Megan Markl najverovatnije provesti svoj medeni mesec, a takođe je to bilo omiljeno mesto za odmor princeze Dajane. Kada je princ Hari posetio ovu lokaciju pre dve godien, on je odseo u luksuznom Four Seasons Resort Nevis, posedu koji nudi osam restorana i ogromni spa centar. Premijer Trudo, koji često oduševljava čitav svet svojim ponašanjem, takođe je fan ovog ostrva.

Jamajka

Ovo ostrvo već je ugostilo mladog princa i njegovu verenicu. Prošle godine, princ Hari i Megan proveli su nekoliko dana u čuvenom Round Hill hotel and Villas u Montego zalivu, kada su prisustvovali venčanju Harijevog najboljeg prijatelja Toma. Oni su odseli u Premium Luxury vili, koja nudi dva bazena, igraonicu i biblioteku dekorisanu mahagonijem. Koju destinaciju biste vi odabrali?

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve