TURIZAM: Solitaire Lodge-mesto za ljubitelje mira i prirode

TURIZAM: Solitaire Lodge-mesto za ljubitelje mira i prirode


Na jezeru Tarawera u Rotorua (Novi Zeland), nalazi se Solitaire Lodge.

Poluostrvo je privatno, a smatra se jednim od najlepših odmarališta na svetu. Mirno i gotovo osamljeno mesto, poseduje sve što je neophodno za vrhunsko uživanje. Odmaralište nudi super luksuz sa uslugom all inclusive, na području poznatom po geotermalnoj aktivnosti. Okrug Rotorua je poznat po svojim brojnim termalnim izvorima.

Savršeno mesto za opuštanje i uživanje, a čarobna Solitaire Lodge nudi deset impresivnih apartmana, sa velikim prozorima i privatnim balkonima, pogledom na lagunu, gde možete videti crne labudove i jezerske patke.

Solitaire Lodge poseduje prijatan bar i restoran, koji služe specijalitete lokalne kuhinje i velikim izborom kvalitetnih novozelandskih vina. All inclusive usluga ovde, ima potpuno novo značenje. Pogled na jezero, začinsku baštu ili izvrsne usluge masaže će učiniti da budete zahvalni na ovakvom mestu još više. Gosti imaju mogućnost zabave na vodi, uz to se preporučuju izleti do Hot Water Beach-a, izvanrednog termalnog izvora koji izvire iz peska na plaži i formira bazene tople vode koji su savršeni za kratko plivanje i uživanje.

Piknik kraj jezera Tarawera takođe bi trebao da bude na listi stvari koje morate uraditi ovde. Jedno prelepo mesto, koje vredi posetiti, ukoliko imate mogućnosti.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar