Život
20.06.2021. 14:05
R.E./Buka

Preokret brenda

Umesto Viktorijinih anđela dolaze ambasadorke

victoria secret
Izvor: EPA / JASON SZENES

Poslovna strategija modnog brenda "Victoria's Secret se menja pa će tako prepoznatljivi Viktorijini anđeli biti zamenjeni aktivistima koji neće biti birani na osnovu izgleda.

Mnogima je poznato da su Viktorijini anđeli bile atraktivne i oskudno odevene žene, međutim, vlasnici ovog brenda su objavili da to više nije "kulturno prihvatljivo".

Iz Victoria's Secreta su naveli da su sklopili saradnju s inspirativnim ženama poput aktivistkinja za ravnopravnost polova koji će nastojati da promovišu ovaj brend i njegovu promenu imidža, piše Buka

Među zaštitnim licima Victoria's Secreta, odosno, manekenkama, između ostalog, biće Adut Akech, Priyanka Chopra Jonas, Valentina Sampaio, Paloma Elsesser, Megan Rapinoe, Eileen Gu i Amanda de Cadenet.

Brend Victoria's Secret je od ‘90-tih godina bio sinonim za svoje suprmodele, odnosno, žene koje su ga i predvodile i učestvovale u godišnjoj modnoj reviji i samim tim nosile titulu "anđela".

Martin Waters, izvršni direktor Victoria's Secreta, kazao je da je odavno trebalo napraviti promene ovog brenda.

"Iako smo dugo bili svesni da su potrebne promene, nismo imali kontrolu nad kompanijom da bismo to mogli da učinimo", naveo je Waters.

Rebrendiranjem i promenom imidža, Victoria's Secret planira da marka donjeg veša krene u modernijem smeru.

Samim time, anđeli će biti zamenjeni ambasadorima koji će pre svega trebati da unesu pozitivnost i promene.

Prema svemu navedenom, jasno je da fokus više neće biti na fizičkom izgledu.

Ti ambasadori će formirati "VC Kolektiv" koji će opisivati sve veću grupu uspešnih žena koje dele zajedničku strast da vode pozitivne promene.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve