Uzbudljiva avantura ili odmor i relaksacija? U hotelu Termag na Jahorini možete uživati u obe varijante!

Uzbudljiva avantura ili odmor i relaksacija? U hotelu Termag na Jahorini možete uživati u obe varijante!


Potreban vam je kratak predah i beg iz grada? Razmišljate gde biste mogli da napunite baterije tokom produženog vikenda? Razmatrate opcije koje su dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko da imate utisak da ste promenili sredinu? Jahorina je naša topla preporuka!

Neobične okolnosti u kojima smo se neočekivano našli skrenule su nam pažnju na pomalo skrajnute i zaboravljene prirodne lepote u neposrednoj blizini. Kada su, usled pandemije korona virusa i posledičnih ograničenja u putovanjima, turistički aranžmani na dalekim destinacijama postali misaona imenica, dobili smo podsticaj da istražimo okruženje i otkrijemo reke, jezera, sela i planine u blizini koje će nam pružiti zasluženi odmor i uživanje.

Hotel Termag leti

Olimpijska lepotica Jahorina jedna je od najlepših planina u regionu i pravi dragulj Republike Srpske. Pogodna klima, sa snegom tokom gotovo šest meseci, i više od 20 kilometara staza za alpske discipline nepogrešivo privlače skijaše i ljubitelje zimskih sportova. Ali to nije sve jer Jahorina može ponuditi bogate sadržaje posetiocima i tokom ostatka godine. Jedan od hotela koji se posebno izdvaja bogatom ponudom svakako je hotel Termag.

Ski staza

Autentičan i moderan ambijent, dizajniran u skladu sa prirodom i izrađen od punog drveta, gostima omogućava maksimalno opuštanje tokom boravka. Zimsko uživanje u kuvanom vinu i tradicionalnom čaju od lokalnih trava uz pucketanje vatre u kaminu i pogled na pahulje snega koje promiču ili pak letnje sunčanje na terasi tokom prijatno toplih, ali nikada previše vrelih dana – bez obzira na godišnje doba, jedno je sigurno – u hotelu Termag ćete napuniti baterije do maksimuma. Bilo da planirate dugo iščekivani zimski odmor ili vam je potreban samo kratak predah i beg iz gradske vreve tokom produženog vikenda, hotel Termag je pravi izbor. Raznovrstan izbor slanih i slatkih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje i bogata vinska karta zadovoljiće ukus i najizbirljivijih hedonista, dok će ponuda spa centra razmaziti sva vaša čula i priuštiti vam potpuni reset, oslobađanje od stresa i obnovu pozitivne energije. Ljubazno osoblje koje vam je na usluzi 24/7 dodaje potpuno novu dimenziju boravku u Termagu i doprinosi prvoklasnoj usluzi na nivou renomiranih svetskih hotela.

Apartman u hotelu Termag

Hotel Termag se nalazi u najužem centru turističkog dela Jahorine, na samoj stazi pored novog šestoseda koji vas vodi direktno do vrha Poljica, najatraktivnije lokacije na planini na kojoj se nalazi i prelepo veštačko jezero. Nakon panoramske vožnje žičarom tokom koje ćete uživati u pogledu na prelepe krajolike i krda divljih konja koja galopiraju pod vašim nogama, na vrhu se možete osvežiti na terasi kafića sa prelepim pogledom na jezero. Jahorina se može pohvaliti i planinskim bobom na šinama koji je najduži u regionu i predstavlja glavnu letnju atrakciju. Bob je dužine 2.5 km, dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u celoj Evropi pa ne propustite priliku da testirate svoj avanturistički duh.

Hotel Termag zimi

Tokom boravka u hotelu Termag nudi vam se širok izbor zabavnih aktivnosti kao što su vožnja quad-bike vozila, pešačenje planinskim stazama, vožnja bicikla, alpinizam, paraglajding, branje šumskih plodova i lekovitog bilja i mnoge druge. U okviru sportsko-rekreacionog dela Termaga možete se opuštati u zatvorenom bazenu, sauni, parnom kupatilu, jacuzzi-ju, fitness klubu, solarijumu ili na masaži.  U neposrednoj blizini hotela, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba u kom možete uživati nakon skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz sjajnu atmosferu i raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta.

Hotel Termag Jahorina

Jesen je idealno vreme da iskusite sve lepote Jahorine. Rezervišite neki od prelepo uređenih apartmana ili soba u hotelu Termag i krenite u uzbudljivo istraživanje planine, a obavezno isplanirajte i posetu Sarajevu. U jedno smo sigurni – vratićete se odmorni, preporođeni, prepuni utisaka i sa željom da ponovo posetite ove krajeve. Jer ko jednom iskusi tradicionalno gostoprimstvo i domaćinsku atmosferu hotela Termag uvek će mu se vraćati!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar