VASPITNA LEKCIJA: Status besne majke o sinu zapalio internet!

VASPITNA LEKCIJA: Status besne majke o sinu zapalio internet!

FREEPIK.COM


Status samohrane majke Teri Dej Evans (30) na Fejsbuku u kojem je propisno izgrdila svog 12-ogodišjeg sina Džejkba pokrenuo je pravu polemiku na društvenoj mreži.

Teri je bila užasnuta kad je saznala da je njen sin toliko snažno stao na stopalo drugarici iz škole da joj je čak slomio i cipelu.

Kako bi ga naučila lekciju i da za takve postupke treba da snosi posledice, ona je bez ustručavanja na Fejsbuku napisala šta je Džejkob učinio naglasivši u statusu da nimalo ne žali što je otkrivanja identiteta svoga sina.

Status ove samohrane majke prikupio je više od 55 hiljada lajkova, ali i brojne negativne komentare onih koji misle da je na taj način dete izložila opasnosti.

Međutim, Teri je u razgovoru za Daily Mail  objasnila da nije očekivala da će njen post videti toliko ljudi jer ga je namenila prijateljima i školskim drugovima svog sina.

Uz hashtag #Iwillnothaveabullyinmyhouse (neću da u kući imam nasilnika) javno je rekla šta misli o postupku svog sina.

– Potpuno sam zgrožena što je mom detetu bilo sasvim normalno da stane na stopalo devojčice toliko jako da joj je polomio cipelu. Reći ću ti nešto, Džejkobe. Ako ti se dogodi da nekoga samo pogledaš popreko, lično ću te odvesti kod njihovih roditelja i reći im da ti daju da obaviš kućne poslove, i to koliko dugo oni zatraže. Pozdravi se s novcem koji si dobio za rođendan jer ćeš toj djevojčici da kupiš nove cipele i buket cveća – napisala je Teri.

Posle incidenta dečak je devojčici napisao pismo izvinjenja i odneo ga u školu.

– Žao mi je što sam ti oštetio cipelu, stvarno nisam hteo. Ne znam zašto sam to uradio, obećavam da više neću. Popraviću ti cipele – napisao je Džejkob.

Terri se obratila i onima koji nisu podržali njen način vaspitavanja sina zamerajući joj da ”ga je statusom na Fejsbuku povredila za sva vremena”.

– Ne zanima me ko se slaže s mojim modelom. Moj sin je ponizio devojčicu i bez obzira na njegovo razmišljanje, a on je mislio da je neće povrediti i da će samo izgubiti ravnotežu, ona se rasplakala. Komentari da sam sina osramotila na internetu su ništa, ako uporedimo poniženje koje je devojčica doživela kada ju je moj sin povredio – napisala je Džejkobova majka.

Teri je na kraju dodala da je razgovarala sa sinom te da ga nije samo ‘tagirala’ u statusu na Faceboku kako bi ga on pročitao.

– Sigurna sam da je ovo bio samo izolovani slučaj i da moj sin to više neće ponoviti – zaključila je.

ISPRAVNO ILI POGREŠNO Kontroverzni status samohrane majke

ISPRAVNO ILI POGREŠNO Kontroverzni status samohrane majke

 

 

(Dailymail.co.uk)

loading...

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar