ZA PRAVE GURMANE: Kuvar slavne manekenke hit knjiga u Americi!

ZA PRAVE GURMANE: Kuvar slavne manekenke hit knjiga u Americi!

Chrissy Teigen poses at a signing for her book "Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat," at Barnes & Noble on Tuesday, Feb. 23, 2016, in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)


Knjiga simpatične manekenke i voditeljke Krisi Tajgen u kratkom roku je postala pravi hit, a našla se na prvom mestu najprodavanijih knjiga u Americi.

Krisi je svojim izgledom muškarce odavno osvojila, a zbog simpatične naravi, smisla za humor i besprekornog stila, obožavaju je i žene širom sveta.

Supruga Džona Ledženda obožava da kuva i pravi je gurman, a nedavno je objavila i knjigu s receptima pod nazivom “Cravings:  Recipes for All the Food You Want to Eat”.

BESTSELER Recepti Krisi Tejgen nisu za one koji su na dijeti

BESTSELER Recepti Krisi Tajgen nisu za one koji su na dijeti

Manekenka u knjizi Krisi otkriva recepte za ukusna jela koja ona i suprug obožavaju, a čije fotografije na svom profilu na Instagramu.

– Ako očekujete da će manekenka napisati knjigu s receptima koji će vam pomoći da izgledate savršeno u bikiniju, malo ćete se iznenaditi – napisala je Krisi u predgovoru i tako privukla čitaoce.

U knjizi se nalaze i fotografije na kojima Krisi i njen suprug Džon Ledžend uživaju u hrani koju je pripremila.

Inače, majka lepe manekenke rođena je i odrasla na Tajlandu, dok joj je otac Norvežanin. Ona je odrasla u Americi, pa su njeni recepti miks kuhinja svih tih zemalja.

 

 

loading...

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar