Zakoračite u Novu godinu uz Odeon World Travel

Zakoračite u Novu godinu uz Odeon World Travel


Da li ste nekada u životu poželeli da Novu godinu dočekate na plaži uz zvuke talasa? Sada možete prirediti sebi to zadovoljstvo uz specijalnu novogodišnju ponudu turističke agencije Odeon World Travel.

Destinacija koja vam može pružiti nesvakidašnji ugođaj u najluđoj noći svakako je Tunis, zemlja u kojoj se pretapaju hiljadugodišnje kulture, zemlja tradicije i legendi, svetla i boja, ritam kontrasta, srce Mediterana. Sa prelepim peščanim plažama, izvanrednim hotelima i sa još mnogo toga magičnom snagom privlači znatiželjne turiste sa svih strana sveta da istraže znamenitosti burne prošlosti kao i nepoznanice uvek mistične i predivne Sahare. Polasci avionom obuhvataju aranžmane u trajanju od 8 i 15 dana.

KUDA ZA NOVU GODINU: Odeon World Travel vas vodi na nezaboravan doček Nove godine

Za sve one kojima više prija tradicionalniji doček Nove godine, Odeon World Travel je priredio čarobne evropske metropole. Sardinija je mediteransko ostrvo koje svakom svom gostu priredi iznenađenje čim kroči na njeno tlo, zbog saznanja da predstavlja ogroman muzej pod vedrim nebom, sa čak 9.000 arheoloških lokacija! Centar gradskih dešavanja je luka gde se obavljaju skoro svi poslovi; tamo se nalazi pregršt ribarskih čamaca, barova i mesta na kojima možete jesti. Veći deo hrane na Sardiniji bazira se na morskim plodovima.

Ukoliko se odlučite da novogodišnje praznike provedete u glavnom gradu Kraljevine Španije, budite sigurni da će vas ovaj grad osvojiti šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata,  Plaza  Mayor  –  centralni  trg  iz  vremena  Habzburga,  koji  je  danas  mesto  okupljanja  i  stanovnika  i  posetilaca  grada,  sa brojnim  kafeima,  restoranima,  prodavnicama,  uličnim  zabavljačima. Muzej  Prado  koji  sadrži  jednu  od  najelitinijih  postavki  umetničkih  dela  na  svetu  čiji  su  autori  Goja, Velaskez, El Greko…

Za one koji su raspoloženi za nešto mirniju i ušuškaniju varijantu, predlažemo doček Nove godine u jednoj od najlepših regija Italije, Pulji. Severni deo čini Bari, glavni grad regije i poluostrvo Gargano, dok je južni deo poznat po interesantnim gradićima kao što su Alberobelo, Trani, Altamura, Polinjano, Matera i Leće. Bari je glavni grad ove pokrajne i deveti po veličini grad u Italiji, poznat je i kao grad Svetog Nikole čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali. Pulja je poznata i po slikovitom opisu “peta italijanske čizme”. Kao zemlja između dva mora, Jadranskog i Jonskog, Ovo je izrazito pomorska oblast sa dugom obalom.

PULJA: Skriveni biser Italije

Za ljubitelje istorije predlažemo novogodišnje putovanje u kolekvu zapadne civilizacije – Atinu. Ovaj grad ima važnu ulogu zbog svojih kulturnh doprinosa tokom 5. i 4. veka pre nove ere. Iz tog perioda potiče i Akropolj, kao jedan od najlepših primera klasične grčke umetnosti i arhitekture, a danas najposećeniji arheološki lokalitet. Grad su svojim rođenjem i neprocenjivim doprinosima u razvoju filozofije, književnosti, nauke, proslavili Platon, Aristotel, Sokrat, Perikle, Sofokle … Danas je Atina moderan i dinamičan grad u kom se prepliću istorija i savremeni životni tokovi. Gostoprimstvo je tradicija a dobra zabava se podrazumeva, bilo da ste u lokalnoj taverni ili u nekom od brojnih restorana, uz čuveno grčko vino i mediteransku kuhinju.

Prava zimska bajka očekuje vas u Moskvi, jednom od najglamuroznijih evropskih metropola, u kojoj je praznični duh možda i najlepši i najosetniji. Moskva je grad moderne kulture koji je uspeo da sačuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, metro, samo su neke od znamenitosti kojima Moskva obiluje.

Ne dozvolite da se u poslednjem trenutku organizujete za najluđu noć, već na vreme obezbedite sebi i svojim najdražima nezaboravan provod na najlepšim destinacijama koje možete zamisliti, uz pomoć Odeon World Travel.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar