Život
03.12.2021. 19:05
R.E.

Čuveni dom Mekalisterovih

Želiš da budeš sam u kući, ali onoj filmskoj? Moguće je.

sam u kući
Izvor: Shutterstock

Kada se na televiziji emituje film "Sam u kući“ definitvno znamo da se božićni praznici bliže. Bez obzira na uzrast, rado se zavalimo u fotelju i svake godine gledamo zamke koje mali Kevin pravi lopovima. Međutim, ove godine se ljubiteljima ovog filma pruža nova mogućnost - da ponovo prožive božićni klasik u zvaničnom domu Mekalistera!

Ova kultna kuća uskoro će biti dostupna za iznajmljivanje na sajtu Airbnb, a Kevinov najstariji brat Baz Mekalister biće glavni domaćin, piše Dailymail.

"Možda me se ne sećate kao posebno susretljivog, ali ja sam odrastao i rado bih podelio porodični dom, čak i picu, sa vama ove praznične sezone. Samo pokušaj da ne pustiš moju tarantulu Akla ovog puta", poručio je Baz i dodao da je sve ostalo dozvoljeno:  "Slobodno jedite brzu hranu, gledajte 'smeće' na TV-u, pozajmite tatin lasion posle brijanja i izaberite svoju avanturu sa legendarnim planom borbe kao vodičem", dodao je Baz i naglasio da je najbitnije da se ne ulazi u njegovu sobu!

Imanje se nalazi u 671 Linkoln aveniji Vinetki, nedaleko od Čikaga. U vreme snimanja filma bilo je vlasništvu Džona i Sintije Abendešijen.

Čuvenu kuću od crvene cigle, koja ima više od 4.000 kvadrata, platili su 875.000 dolara, a mnogo godina kasnije tražili su 2,4 miliona. Kultni dom prodat je za 1,58 miliona dolara 2012. godine, a nikada nije saopšteno ko je kupac.

Da li biste odseli u ovoj kući? 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Uveliko se prave rezervacije za Novu godinu
nova godina

Srbija

19.11.2021. 20:05

Uveliko se prave rezervacije za Novu godinu

​​​​​​​Direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović kaže da se banjski i planinski centri u Srbiji uspešno pripremaju za doček Nove godine i da je interesovanje za doček 2022. na pojedinim destinacijama veliko.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
30°C
22.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve