Sport
20.06.2019. 12:34
R.E.

BEZOBRAZNA PONUDA: Real nudi 130 miliona i igrača po izboru za Nejmara

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Po svemu sudeći Nejmar bi ovog leta definitivno mogao da promeni sredinu i napusti PSG u kojem je proveo poslednje dve godine. Već dugo se priča kako je Brazilac nezadovoljan u Francuskoj, ali i kako vlasnici PSG više nemaju strpljenja za njega. Tome u prilog govori i nedavna izjava vlasnika francuskog kluba u kojoj je rekao da je Nejmar na prodaju ako za njega stigne prava ponuda.

Poslednjih nekoliko nedelja svetski mediji gotovo na dnevnom nivou sele Nejmara u razne klubove poput Reala, Barselone, Mančester Junajteda.

Najčešće se, naravno, spominje Barselona, a Nejmarova izjava da hoće da se vrati kući, odakle nikada nije trebalo ni da ode, samo je podgrejala mogućnost povratka u Kataloniju.

Međutim, Barselonine planove mogao bi da pomrsi Real, ako je verovati Mundo Deportivu. Naime, kako španski list piše Madriđani su već poslali ponudu PSG-u u koju je uključeno 130 miliona evra i jedan od dvojice igrača na koje Zidan ne računa - Bejl i Rodrigez.

Nejmar je velika želja prvog čoveka kraljevskog kluba Florentina Pereza, još od 2013. godine kada je Brazilca hteo da dovede iz Santosa, ali je Barselona bila brža.

Povezane vesti - ZIDAN GA NE ŽELI: "Nije problem treneru, ni ja ne želim da radim sa vama"

PSG želi da makar vrati novac koji je 2017. uložio u Nejmara, a Realova ponuda je najpribližnija tome. Madriđani su u prednosti u odnosu na Barselonu i po tome što su spremni da zvezdi PSG-a ponude platu od 30 miliona evra godišnje, što je šest miliona manje od onoga što zarađuje u Parizu, dok Barselona ne može da mu ponudi toliko.

Međutim, ono na šta klub iz Katalonije igra jesu emocije koje Nejmara vežu za taj klub. Ostalo je da se vidi da li će Brazilac ovog puta izabrati novac ili ljubav prema Barsi. Međutim, ne treba zaboraviti da je Nejmar već jednom napustio Barselonu kako ne bi bio u Mesijevoj senci, što bi se desilo ponovo ukoliko se odluči na povratak u taj klub. Dok bi u Realu bio prva zvezda tima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
21.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve