Sport
21.02.2023. 15:00
Beta/Sportklub

Mesto predsednika FSS

Vidić o kandidaturi i o tome ko hoće da posvađa Zvezdine legende

Nemanja Vidić ATA
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Nemanja Vidić rekao je da nije odustao od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

"Uprkos pričama koje kruže, želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora", rekao je Vidić u izjavi za Sportklub.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekspres (@ekspres_nedeljnik)

U ponedeljak je Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije zvanično predložio počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića za predsednika FSS, a to su zatim uradili i Fudbalski savez Vojvodine i Fudbalski savez Regiona istočne Srbije.

Vidić je dodao da ne zna zašto je problem najava njegove kandidature.

"Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić (generalni direktor Crvene zvezde) koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam", istakao je bivši kapiten Mančester junajteda.

Skupština FSS broji 85 članova, a vanredna sednica tokom koje će biti održani izbori za predsednika biće održana 14. marta.

Rok za podnošenje kandidatura ističe 27. februara u 14 časova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Izbor za predsednika FSS: Ima li i Srbija svoju Debi Hjuit?
Nemanja Vidić

Fudbal u Srbiji

18.02.2023. 16:28

Izbor za predsednika FSS: Ima li i Srbija svoju Debi Hjuit?

Srbija ponovo isto ne misli. Kad je fudbal u pitanju, nikad i nije. Dakle, sve što se trenutno događa srpskom fudbalu već je viđeno. Komedija uokvirena u diktaturu površnosti se nastavlja. U fokusu je predstava zvana "Izbor predsednika FSS-a“.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve