Biznis
06.02.2023. 21:09
Promo

Jubilej

Da li ste znali da u "Dijamantovim" proizvodima uživamo već 85 godina?

1
Izvor: "Dijamant" / Promo

Kompanija Dijamant, koja je dokazani lider u kategoriji ulja, stonih margarina i majoneza na regionalnom tržištu, ove godine proslavlja veliki jubilej – 85 godina poslovanja. Tim povodom plasirana je jedinstvena aplikacija putem koje kupci ostvaruju pravo na ulaznice za koncert Ace Pejovića, koji će biti upriličen u martu u Novom Sadu.

Na ovaj način Dijamant pokazuje posebnu pažnju i zahvalnost svojim potrošačima za poverenje i podršku u višedecenijskom radu i razvoju.

"Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo kompanija sa dugom tradicijom, čiji su proizvodi višestruko nagrađivani u različitim kategorijama i neizostavni su deo svakog domaćinstva. Naši brendovi se kontinuirano unapređuju u skladu sa potrebama tržišta i potrošača, a Dijamant je danas sinonim za tradiciju i kvalitet. Tokom proteklih decenija svedoci smo da su se tržišta, kompanije i poslovne politike nužno menjale, ali ono što ostaje imperativ i fokus Dijamanta je visok standard i ulaganje u inovacije”, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant i ujedno uputio poziv potrošačima da se pridruže proslavi jubileja.

1
Izvor: "Dijamant" / Promo

Još od davne 1938. kada je izgrađena fabrika ulja "Beograd” u tadašnjem Petrovgradu, kompanija Dijamant je išla u korak sa vremenom i postala vodeći proizvođač u uljarskoj industriji. Kao jedna od članica Fortenova grupe na društveno odgovoran način, svoj portfolio i proizvodne procese usklađuje sa najnovijim svetskim trendovima u prehrambenoj industriji i po najvišim standardima, a vodeći računa o održivom razvoju uz brigu o životnoj sredini. Sistem sa više od 800 zaposlenih uz podršku snažno razvijene distributivne mreže obezbeđuje kontinuirano snabdevanje tržišta Dijamant proizvodima u svim delovima zemlje i regiona.

Aplikacija koju je kompanija za potrebe predstojećeg jubileja kreirala omogućava korisnicima da obezbede svoje mesto u dvorani hale Spens 28. marta, skeniranjem fiskalnih računa za kupljene Dijamant proizvode. Nakon evidencije potrebne vrednosti kupovine ostvaruje se pravo na najviše dve karte za koncert.

Više informacija o mehanizmu zainteresovane očekuje na posebnoj web stranici dijamant85godina.rs. Proslavi će pored potrošača prisustvovati zaposleni, članovi porodica, saradnici i partneri, jer kad Dijamant slavi svi su pozvani!

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
21.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve