Biznis
15.11.2022. 15:48
R.E.

Beogradski sajam

Do kraja godine još dve zanimljive sajamske manifestacije

Beogradski sajam, sajam
Izvor: Shutterstock

Od 24. do 27. novembra 2022. na Beogradskom sajmu biće održan 16. Sajam etno hrane i pića. I to nije sve!

U hali 3 Beogradskog sajma predstaviće se više od 300 proizvođača tradicionalnih prehrambenih, pretežno ručno rađenih proizvoda, po tradicionalnoj recepturi, najčešće od organskih sirovina, ali i novi proizvodi nastali na tradiciji i mašti proizvođača.

Ova sajamska manifestacija ima za cilj da promoviše tradicionalne prehrambene proizvode i da pomogne u unapređenju prezentacije i prodaje i zaštite geografskog porekla i receptura.

Sajam ima i naglašen poslovni karakter, jer je prilika i za distributere, dobavljače hotela i trgovinskih lanaca, vlasnike restorana, trgovinske radnje ili šefove kuhinja, profesionalne gastronome, kupce iz inostranstva.

Od 1. do 4. decembra, u hali 4 Beogradskog sajma, održaće se Expo-zim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije.

Expo-zim već decenijama predstavlja pravi praznik za ljubitelje zimskog turizma, sporta i rekreacije. Ova manifestacija povezana je sa radošću aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazovima ludog provoda ali i ozbiljnih sportskih iskušenja. Da bi takav cilj bio ostvaren, izlagači - uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme i turistički poslenici - po pravilu obezbeđuju sajamske popuste i do 50 odsto.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sajam knjiga - prvog dana oboren rekord! (FOTO)
1

Da li ste i vi bili?

24.10.2022. 14:46

Sajam knjiga - prvog dana oboren rekord! (FOTO)

Međunarodni beogradski sajam knjiga, prvog dana održavanja, u nedelju 23. oktobra, imao je 15.624 posetioca, saopštio je Beogradski sajam. Sistem za elektronsko merenje posete, po zatvaranju kapija u 21.00 pokazao je da je postignut apsolutni rekord za prvi dan, otkad se poseta na Beogradskom sajmu meri elektronski. Sajam, 65. po redu, traje do 30. oktobra
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
23.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve