Biznis
25.05.2021. 10:44
Promo

Bliži se letnja sezona

Er Srbija obnavlja letove do Dubrovnika, Splita i Bukurešta

Air Serbia
Izvor: Er Srbija

Er Srbija će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju - Dubrovniku i Splitu.

Letovi ka popularnim letovalištima u Dalmaciji obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, dok će od 13. juna biti dodat i treći nedeljni let do Splita, nedeljom.

Osim sezonskih ruta, Er Srbija će od 4. juna obnoviti i redovnu liniju do Bukurešta. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Rumunije saobraćati tri puta nedeljno - ponedeljkom, petkom i subotom. Planirano je da se krajem juna broj nedeljnih letova do Bukurešta poveća na pet, dodavanjem još po jednog leta nedeljom i ponedeljkom.  

“Drago nam je što se letnja sezona bliži i, sudeći po vidljivim promenama u potražnji, situacija se razvija u pozitivnom pravcu. Raduje nas što smo u prilici da omogućimo putnicima planiranje letnjeg odmora na popularnim primorskim destinacijama kao što su Dubrovnik i Split, koje su im tradicionalno zanimljive zbog svoje lepote i blizine. Vazdušna veza sa glavnim gradom Rumunije nam je takođe veoma važna, pre svega iz ekonomskih razloga”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.    

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
9°C
05.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve