ER SRBIJA POJAČALA KABINSKU I LETAČKU POSADU

ER SRBIJA POJAČALA KABINSKU I LETAČKU POSADU


NAJINTENZIVNIJA SEZONA DO SADA

 

U susret najintenzivnijoj letnjoj sezoni od pokretanja kompanije u oktobru 2013. godine, Er Srbija je zaposlila više od sto novih članova kabinske posade, kao i 21 mlađeg kopilota na ATR i erbas avionima. Zapošljavanjem novih kadrova, nacionalna avio-kompanija pripremila se za najavljeno proširenje mreže u redovnom i sezonskom saobraćaju sa 21 linijom, od kojih je devet iz Beograda, a 12 iz Niša.

Nacionalni avio-prevoznik istovremeno je organizovao školovanje za svoje pilote, od kojih je njih 11 ispunilo uslove da budu unapređeni u poziciju kapetana ili pređu na drugi tip letelice. Pored toga, pokrenut je proces selekcije novih persera, odnosno vođa kabinske posade, koji će se do sredine juna birati među kabinskim osobljem.

Kabinska posada 2„Predstojeći period za nas je izuzetno važan. Najbolji pojedinci iz naše kompanije dobili su šansu da napreduju, a istovremeno smo pojačali svoje redove i mladim i kvalifikovanim kadrovima koje smo zaposlili. Najznačajnije povećanje broja destinacija do sada jeste rezultat napornog timskog rada i uveren sam da ćemo, uz podršku novih članova tima, sigurno biti zadovoljni rezultatima”, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Nacionalni avio-prevoznik od juna će povezati Beograd sa Kijevom, Madridom, Barselonom, Rijekom, Krasnodarom, Helsinkijem, Kairom, Nicom i Zadrom. Sredinom jula, Er Srbija uspostavlja i 12 novih linija iz Niša – do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Jo pariz

    I vi ste mutivode pricate o er srbija a na avionu pise er sErbija.kakva je to zajebancija.cija je to kompanija.Srbska sigurno nije.

+ Ostavite komentar