Biznis
11.02.2021. 17:47
Tanjug

Kompanija Keller Williams stigla na tržište nekretnina

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Otvaranje prvog market centra u Beogradu na srpsko tržište nekretnina stigla je kompanija Keller Williams. Reč je o najvećoj kompaniji za nekretnine na svetu po broju agenata i obimu poslovanja, a njihovu novu  master franšizu dobila je  kompanija Cvetković-Roškov.

Keler Williams je pre svega tehnološka kompanija I najavljena ulaganja u tehnologiju prevazilaze milijardu dolara. Poseduju naprednu korisničku platformu i sopstveni cloud kojim grade globalnu mrežu nekretnina mreže koju čine 50 zemalja sa 190.000 agenata ze nekretnine raspoređenih u 400 market centara. Nekretnine na njihovoj  mreži vidljive su svim agentima Keller Williams-a u svetu. Planirano širenje na tržište u zemlji podrazumeva otvaranje market centara u svim većim gradovima u Srbiji.

Prema rečima Branislave Simanić direktorke Sektora za preduzetništvo PKS, franšizer donosi tehnologiju i knowhow kojim povećava poslovni potencijal , a  tehnologija koju donosi Keller Williams unaprediće I ubrzati  razvoj na tržištu nekretnina u Srbiji.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
19°C
13.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve