Biznis
23.09.2023. 17:19
Promo

IDEA London

Ministar Momirović kupuje po Boljoj ceni: Pronašao 64 proizvoda na akciji

1
Izvor: Promo

"Bolja cena je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da našim građanima omogućimo kupovinu proizvoda po pristupačnim cenama. I izuzetno sam zadovoljan odzivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima", izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je obišao jedan od maloprodajnih objekata IDEA koji posluje u okviru kompanije "Mercator-S" gde je na policama i pod oznakom Bolja cena pronašao čak 64 proizvoda iz kategorija koje su sada povoljnije za kupce.

"Još jednom bih podsetio da se u okviru akcije Bolja cena-cena za narod, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi 36 kategorija proizvoda, što govori da ova inicijativa nije samo obećanje, već konkretna akcija koja ima stvaran uticaj na svakodnevni život naših građana i dodao da se jasno vidi da su cene mnogih osnovnih proizvoda smanjene, čime se olakšava život porodicama i doprinosi njihovom boljem standardu", rekao je Momirović.

1
Izvor: Promo

Zajedno sa ministrom Momirovićem maloprodajni objekat IDEA London obišao je i poslovođa ove prodavnice Stevo Rašić koji je tom prilikom istakao da je zabeležen rast prometa u odnosu na period pre akcije, i to, između ostalog za litarsko dugotrajno mleko od 122 odsto, sok breskva od dve litre za čak 101 odsto.

Dodao je da se, iako je tek počela akcija, beleži rast prodaje kiselog mleka od 400ml za 27 odsto, kao i pelena za decu, čiji je rast veći za 50 odsto. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ministar o preprodaji namirnica sa oznakom "Bolja cena"
Prodavnica

Tomislav Momirović

16.09.2023. 13:00

Ministar o preprodaji namirnica sa oznakom "Bolja cena"

Proizvoda iz akcije "Bolja cena" ima dovoljno i biće dostupni na rafovima svih maloprodajnih objekata u zemlji, a biće i novih, rekao je za RTS ministar trgovine Tomislav Momirović.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
20.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve