Biznis
01.08.2019. 19:28
Slavorum

NAJBOLJI PREDUZETNICI: I Srbin među budućim milijarderima Istočne Evrope

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Inovativne i originalne ideje su zahtevni zadatak, ali neko i to mora da radi. Među profilisanim preduzetnicima i kreatorima sutrašnjice, ne manjka i onih sa naših prostora, piše Slavorum.

Naime, četiri preduzetnika su se našla na listi najuspešnijih budućih milijardera na području istočne Evrope, a među njima je i jedan Srbin - osnivač Nordeusa Branko Milutinović.

Njegova kompanija za razvoj mobilnih igara važi za jednu od najbrže rastućih u Evropi. Bivši Majkrosoftovac, Milutinović je, osim po inovacijama, poznat i po humanitarnom radu širom Srbije.

Povezane vesti - Zavirite u kompaniju Nordeus

Na listi se nalazi i osnivač Rimac Automobila, Mate Rimac, kao i Bugarin Konstantin Rangelov, koji svojom kompanijom Dronamic omogućava vazdušni prevoz proizvoda do 350 kilograma u kratkom vremenskom periodu.

Poslednji na listi je Rostislav Knap iz Poljske, koji je kao veliki stručnjak u finansijama i biznisu pokrenuo CallPage, onlajn servis koji prati ponašanje i aktivnosti korisnika na internet stranicama.

Prema pisanju Slavoruma, njihova kreativnost ih je održala u samom vrhu biznisa kojim se bave i mogli bi postati veliki globalni "igrači".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve