OD SUTRA POČINJE UVOĐENJE ČAK DEVET NOVIH LINIJA ER SRBIJE

OD SUTRA POČINJE UVOĐENJE ČAK DEVET NOVIH LINIJA ER SRBIJE


Er Srbija u junu uvodi direktne letove ka čak devet novih gradova što predstavlja najveći broj novih destinacija od 2013. godine od kada kompanija posluje pod ovim imenom. Uvođenjem redovnih letova tokom cele godine ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, kao i sezonskih linija za Nicu i Zadar, nacionalni avio-prevoznik povećava broj svojih destinacija za gotovo petinu.

Inauguracioni letovi ka Helsinkiju i Barseloni zakazani su za 1. jun, nakon čega će se letovi ka prestonici Finske obavljati tri puta, a čuvenoj španskoj destinaciji dva puta nedeljno. Već narednog dana avioni Er Srbije poleteće ka čak tri nove destinacije, spajajući Beograd sa Nicom i Madridom dva puta, a sa Kijevom tri puta nedeljno. Prvi let za Krasnodar biće obavljen 3. juna, nakon čega će se ka gradu na jugu Rusije leteti tri puta nedeljno. Uvođenje letova za Rijeku i Kairo, koji će se obavljati dva puta nedeljno, planirano je za 4. jun. Poslednjim inauguracionim letom od Beograda ka Zadru, Er Srbija će 21. juna obeležiti povezivanje i sa ovim gradom u Hrvatskoj koji će na planu
leta biti dva puta nedeljno tokom letnje sezone.

Helsinki

“Uvođenjem čak devet novih linija u toku samo jednog meseca, Er Srbija je još jednom potvrdilapoziciju regionalnog lidera u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja. Veoma nas raduje što smopažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željamaputnika i strateškim planovima dalje ekspanzije. Pokretanje novih linija rezultat je vrednogvišemesečnog rada brojnih službi srpske nacionalne avio-kompanije, što nas čini izuzetnoponosnim,” izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Povezivanjem srpske prestonice sa devet strateški raspoređenih novih destinacija i proširenjemmeđunarodne mreže Er Srbije na ukupno 49 destinacija nacionalni avio-prevoznik pruža snažnu podršku privredi i podstiče rast turizma.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar