Biznis
05.09.2018. 13:59
R.E.

Odlična ponuda Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Direktna Banka učestvuje na 15. Šumadijskom sajmu poljoprivrede koji se od 06. do 09. septembra održava u Kragujevcu. U periodu održavanja Sajma, Banka će predstaviti svoje Agro kredite koji nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava omogućava adekvatnu finansijsku podršku uz veoma jednostavnu proceduru prilikom podnošenja zahteva.

„Direktna Banka u svojoj ponudi ima kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finasiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti poljoprivrednih gazdinstava, poput ratarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva. Naši Agro krediti se odobravaju bez depozita i učešća, u iznosu do 1.200.000 dinara, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga koje poljoprivrednici koriste u proizvodnji, istakao je Dragan Pejčinović, direktor Regionalnog centra Kragujevac.

Cilj Direktne Banke je da klijentima obezbedi kreditnu podršku po najkonkurentnijim uslovima i tako podstakne pozitivne rezultate poljoprivrednog sektora u zemlji.

Kratkoročni krediti imaju fiksnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi 0% godišnje, dok je rok otplate od godinu dana moguće prilagoditi sezonskoj prirodi posla i kredit servisirati u vidu mesečnih, tromesečnih ili šestomesečnih rata. Dodatna prednost Agro kredita Direktne Banke ogleda se i u brzini odobrenja kredita koje može biti i za nekoliko dana po dostavljenoj potpunoj dokumentaciji.

Prisustvo Direktne Banke na Šumadijskom sajmu prilika je za sve zainteresovane poljoprivrednike da direktno od bankarskih savetnika saznaju na koji način i uz koje kreditne proizvode mogu značajno da doprinesu razvoju svog poljoprivrednog gazdinstva i uvećaju prinos.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve