Biznis
24.06.2022. 21:10
Promo

Saveti

Opremite novi dom onako kako ste oduvek želeli

Banca-Intesa-SK-Grafika-030685.jpg
Izvor: Banca Intesa / Promo

Konačno je došao taj trenutak - odlučili ste se za kupovinu stana! Želite da započnete novo poglavlje u kom će život u domu, opremljenom baš po vašem ukusu, postati stvarnost.

Nestrpljivo čekate da dobijete ključ i zakoračite u njega. Zato razmišljate kako da što pre pripremite novac i završite s obavezama koje prate kupovinu. Odlučna da vam pomogne u tome, Banca Intesa omogućila je da odobrenje stambenog kredita dobijete već i za sedam dana i samo tri dolaska u Banku. Uz ovu mogućnost, brzo i lako ušetajte u svoj novi dom, puni energije za pripreme za useljenje.

Međutim, često baš taj trenutak useljenja nikako da dođe, jer odmah nakon kupovine, sledi opremanje stana. Ukoliko niste arhitekta ili nemate nekog u blizini, sigurno vam nije lako da potpuno prazan prostor uredite po savršenim merama, učinite ga funkcionalnim i udobnim mestom za život. Da bi bilo lakše, izdvojili smo nekoliko korisnih saveta za vas.

MANJI STAN

Ukoliko ste se odlučili da kupite manji stan, najbitnije je da ga dobro organizujete. Trudite se da u prostorije stavljate što manje nameštaja, da ga s previše ne biste učinili manjim nego što jeste. Umesto velikih ugaonih garnitura i glomaznih fotelja, u svoju dnevnu sobu postavite dvosed ili trosed.

Odlučite se za manje plakare i ormane, a sasvim lepo će se uklopiti i police na zidu. Kako bi vam podovi bili slobodni, umesto lampi, postavite lustere. Veliku biljku koju biste postavili pored dvoseda, zamenite s nekoliko manjih, koje će ukrasiti vaše police.

Ukoliko planirate život u garsonjeri, idealno rešenje je trosed na rasklapanje. Tokom dana imaćete divan dnevni boravak za druženje, a uveče spavaću sobu za odmor.

VEĆI STAN

Dok je u manjim stanovima najveći izazov učiniti prostor vizuelno većim, ovde je najbitnije da vaše prostorije ne deluju prazno. Dnevna soba je srce vašeg doma. U njoj provodite najviše vremena, bilo odmarajući s porodicom ili uz neko odabrano društvo. Zato je udobnost na prvom mestu.

Kako biste ispunili prostor, odlučite se za veliku garnituru, neutralnih boja. Na nju možete postaviti jastuke različitih nijansi i veličina. Na pod postavite veliki tepih, lampe i manje stočiće, a zidove ispunite slikama i dekoracijama. Možete da se igrate bojama u koje ćete okrečiti zidove, ali će tamnije nijanse i veliki tepih dati posebnu dozu prijatnosti vašoj prostoriji.

Bilo da ste se odlučili za veliki ili mali stan, sada je pravi trenutak da ga uredite onako kako ste oduvek želeli, jer vas u Banca Intesa do 15. jula 2022, uz odobren stambeni kredit, očekuje i poseban paket popusta za opremanje stana, koji je Banka pripremila u saradnji sa svojim partnerima.

Možete odabrati  belu tehniku, male kućne aparate, televizor, nameštaj, kuhinju po meri, rasvetu ili dekoraciju i imate mogućnost da ostvarite i do 25% popusta. Jedino što vam nakon toga preostaje je da se uselite u vaš dom iz snova!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
27.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve