Biznis
09.06.2021. 13:08
Promo

Dobra vest iz Air Serbia

Ponovo avionom od Beograda do Barselone

Barselona
Izvor: Shutterstock

Er Srbija će od 4. jula ponovo uspostaviti letove iz Beograda ka Barseloni i na taj način povezati Srbiju i Španiju, po prvi put posle jednogodišnjeg prekida. Planirano je da se letovi do popularne metropole na Sredozemnom moru obavljaju dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Avio-karte su već u prodaji.

Srpska nacionalna avio-kompanija je letove do Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatog turističkog odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.

„Raduje nas što obnavljamo direktnu vazdušnu vezu sa Barselonom, destinacijom koja je izuzetno popularna među našim putnicima, kako za poslovna, tako i za turistička putovanja. Ostajemo fokusirani na svaku priliku koja se ukaže na tržištu, kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima i putnicima ponudili što veći izbor destinacija tokom sezone odmora“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su - Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Tivat.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Španija odredila uslove za dolazak turista
Aerodrom

Konačno otvaranje

07.06.2021. 15:15

Španija odredila uslove za dolazak turista

Španija ponovo otvara svoje granice za putnike vakcinisane protiv koronavirusa, koji dolaze iz EU, trećih zemalja ili zemalja povezanih Šengenom, nadajući se da će na taj način oživeti svoj turistički sektor.
Close
Vremenska prognoza
light rain
21°C
29.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve