Biznis
05.01.2022. 10:06
Promo

Nove direktne linije

Prva destinacija do koje se stiže sa sva tri aerodroma u Srbiji

Istanbul
Izvor: Shutterstock

Er Srbija je, u utorak, letom JU 1804 u 18:40 časova sa aerodroma "Konstantin Veliki” uspostavila direktne letove na novoj liniji između Niša i Istanbula. Srpska nacionalna avio-kompanija će na ovoj ruti leteti dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

"Raduje nas što smo i jug Srbije povezali sa Istanbulom, jednom od najpopularnijih destinacija iz naše mreže, do koje već letimo sa aerodroma u Beogradu. Turska za nas predstavlja izuzetno važno tržiše i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo unapređenjem naše ponude doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naše dve zemlje,“ izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Putnici Er Srbije avio-karte na ovoj relaciji mogu pronaći po ceni počev od 2.478 dinara po pravcu, dok najniža cena povratne karte iznosi 7.434 dinara.

Kao bivša prestonica mnogih carstava tokom proteklih vekova, Istanbul danas privlači milione turista svojim vanvremenskim šarmom i autentičnim spojem uticaja istoka i zapada. Čuvena Aja Sofija, trg Sultanahmet, Veliki bazar, most Galata i Topkapi palata samo su neke od brojnih znamenitosti popularnog transkontinentalnog grada na Bosforskom moreuzu.

Do Istanbula možete direktno leteti i iz Kraljeva, jer je je Er Srbija letom JU 2804 u 08:35 časova, sa aerodroma "Morava” uspostavila direktne letove na novoj liniji. Avio-saobraćaj na ovoj ruti obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom.

"Uvođenjem redovnih letova između Kraljeva i Istanbula, grad na Bosforu postao je prva destinacija u našoj mreži do koje se letovi obavljaju sa sva tri aerodroma u Srbiji. Drago nam je što na taj način pružamo značajan doprinos jačanju povezanosti naše zemlje sa Turskom. Posebno nas raduje što putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije olakšavamo putovanje do jedne od naših najpopularnijih destinacija,“ izjavio je Boško Rupić.
 

Putnici srpske nacionalne avio-kompanije karte za letove na ovoj liniji mogu pronaći po ceni počev od 3.068 dinara po pravcu, dok je najniža cena povratne karte 6.844 dinara. Letovi između Kraljeva i Istanbula realizovaće se turboelisnim avionom ATR72. 

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

I korona i "nemaština", a mnogi aranžmani ipak rasprodati
putovanja, kofer

Putovanja tokom praznika

22.12.2021. 13:00

I korona i "nemaština", a mnogi aranžmani ipak rasprodati

U Srbiji je veliki broj kapaciteta za Novu godinu i đački raspust rasprodat, a sa najpopularnijih destinacija imamo informaciju da su njihovi kapaciteti puni i više od 90 odsto, izjavio je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA) Aleksandar Seničić.
Close
Vremenska prognoza
light rain
21°C
29.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve