Život
03.11.2021. 13:00
Promo

Er Srbija

Ovo su najpopularnije čarter destinacije među turistima

Turizam, putovanje, odmor
Izvor: Shutterstock

Er Srbija je tokom letnje sezone, od sredine aprila do kraja oktobra, obavila ukupno 1.100 povratnih čarter letova na kojima je prevezla više od 140.000 putnika do poznatih letovališta u Turskoj, Egiptu i Grčkoj, kao i drugih destinacija širom sveta.

Turska je predstavljala najpopularnije odredište ka kojem je realizovana gotovo polovina od ukupnog broja obavljenih čarter letova. Usled pojačane tražnje i činjenice da Turska i Egipat nisu uvodili ograničenja u putovanjima za državljane Srbije, Er Srbija je tokom letnje sezone u više navrata povećavala frekvenciju ka Antaliji i Hurgadi, pa je do ovih destinacija obavljen i najveći broj letova.

Sloganima do turista

Koji vam je najbolji?

Kafa

Koji vam je najbolji?

23.05.2021. 15:20

Sloganima do turista

Letovi za Antaliju, Bodrum i Hurgadu obavljali su se tokom cele sezone, dok su ostale destinacije u Turskoj, Egiptu i Grčkoj bile aktuelne u letnjim mesecima. Ove godine ponovo je uspostavljen čarter saobraćaj ka grčkim ostrvima, pa su turisti posle pauze od gotovo dve godine mogli da lete do popularnih destinacija, kao što su Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefalonija i Zakintos.

"Raduje nas što se, uprkos otežanim uslovima usled pandemije COVID-19, možemo pohvaliti uspešnom letnjom sezonom. Primećujemo da čarter letovi više nemaju strogu sezonalnost, koja ih je ranije odlikovala. Iako je pik sezone i dalje tokom juna, jula, avgusta i sredine septembra, poslednjih nekoliko godina beležimo rast čarter saobraćaja i tokom aprila, maja, oktobra i novembra. U saradnji sa našim partnerima, turističkim agencijama, uposlili smo sve raspoložive resurse kako bi što veći broj putnika sigurno i komforno stigao do željenih destinacija za zasluženi odmor. Takođe, veoma smo ponosni na činjenicu da smo u piku sezone uspeli da realizujemo i značajan broj neturističkih čarter letova,“ izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji. 

Er Srbija nastavlja sa čarter saobraćajem za Hurgadu i tokom novembra, a u planu je i novogodišnja ponuda letova u saradnji sa turističkim agencijama. Tokom jeseni aktuelni su i drugi tipovi čarter letova, poput onih za sportske klubove ili korporativne klijente.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
01.07.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve