Biznis
11.10.2021. 13:09
Promo

Nestlé kulinarski izazov

Sjajna prilika: Osvojite besplatan kurs kuvanja

Slobodan Radeta
Izvor: Nestlé / Promo

Da li ste se ikada zapitali kakav biste kuvarski tandem bili sa vašim detetom? ZdravoKlopajmo dan idealna je prilika da to saznate. Nestlé i ove godine organizuje ZdravoKlopajmo dan, povodom Međunarodnog dana kuvara koji se širom sveta obeležava 20. oktobra.

Da dobijete priliku da se zajedno sa svojom decom nadmećete u kulinarskom izazovu u Belgrade Kitchen Party-ju gde ćete pripremati jelo koje će ocenjivati stručni žiri, postanete zvezda ovog događaja i osvojite besplatni kurs kuvanja našeg istaknutog kuvara Slobodana Radete, uključite se u takmičenje koje se odvija na društvenim mrežama.

Slobodan Radeta
Izvor: Nestlé / PromoSlobodan Radeta

Posetite Instagram i Facebook profile naših poznatih influensera – Strahinje Ćalovića (Tatin dnevnik), Aleksandre Đorđević (Big Mama) i Kristine Radenković, i ostavite kreativne komentare ispod njihovih objava na ovu temu, uz #zdravorastimo i #zdravoklopajmo do 14. oktobra.

"Kuvanje ne mora da bude obaveza. Uz dobar stav, deca će veoma brzo shvatiti da je kuvanje aktivnost u kojoj može da učestvuje čitava porodica i biće veoma uzbuđeni da pomognu. Kroz ZdravoKlopajmo dan to želimo i da pokažemo, ali i da roditeljima i deci pružimo priliku da na zabavan način to saznaju“, izjavila je Koraljka Novina Brkić, regionalna nutricionistkinja kompanije Nestlé.
 

Događaj se organizuje u okviru projekta ZdravoRastimo koji kompanija Nestlé u Srbiji sprovodi već 10 godina, a koji ima za cilj podizanje svesti dece, njihovih roditelja i staratelja o važnosti pravilne ishrane. Na ovaj način Nestlé želi da podstakne roditelje da češće kuvaju zajedno sa decom i tako im prenesu osnovna znanja o zdravim namirnicama i navikama u ishrani.

Jedna od najvažnijih misija kompanije Nestlé u Srbiji je i briga o zajednici u kojoj posluje. Ovogodišnji ZdravoKlopajmo dan poslaće i snažnu poruku o održivosti – učesnici kulinarskog izazova će na korišćenje dobiti takozvano "ružno povrće“ - sastojke koji nisu estetski savršeni, ali su podjednako hranljivi. Nestlé se zalaže za očuvanje životne sredine i aktivno radi na potpunom prelasku ka cirkularnoj ekonomiji, te želi da ukaže na to koliko je važno ne bacati namirnice koje nisu savršenog izgleda, kao i koliko je važno pravilno upravljati otpadom od hrane, sa ciljem da se smanji nepotrebno bacanje hrane.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta treba da sadrže salate koje će vas sigurno zasititi
salata

Zdrava i ukusna ishrana

17.07.2023. 08:05

Šta treba da sadrže salate koje će vas sigurno zasititi

Obrok salate često ne mogu da nas zasite, bez obzira na to što u svom imenu imaju reč "obrok". Zato vam nudimo šest saveta kako da od svoje omiljene salate zaista napravite obrok koji će vas zasititi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve