Biznis
31.05.2022. 12:10
Beta

Nova cena

"Soko" od Beograda do Novog Sada više ne vozi za 300 dinara

Soko
Izvor: BETAPHOTO / ANA SLOVIC

Period promotivnih cena voznih karata za brzi voz "Soko" od Beograda do Novog Sada je produžen, a cena vožnje u jednom smeru na ovoj relaciji od srede je 400 dinara, saopštio je "Srbija voz".

Brza pruga od Beograda do Novog Sada je puštena u saobraćaj 19. marta ove godine i do sada je cena vozne karte na toj relaciji bila 300 dinara.

"Soko" saobraća kao Intercity voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao Regio Express voz, koji putuje oko 48 minuta i staje na sedam stanica.

"Srbija voz" je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih – cena mesečne pretplatne karte za Regio voz iznosi 6.874 dinara, što je 48 odsto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu "Srbija voza" ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od pet odsto, navodi se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Voz koji su svi u čekali - stari, mladi, vojnici, Ivo Andrić, Lubarda... (VIDEO)
plavi voz

Pruga Beograd-Bar

30.05.2022. 12:05

Voz koji su svi u čekali - stari, mladi, vojnici, Ivo Andrić, Lubarda... (VIDEO)

U najboljim odelima, u novim narodnim nošnjama Crne Gore, svečanim rudarskim kaputima i kapama, koji se oblače samo na praznik, radnici, zemljoradnici službenici, vojnici, pioniri, omladinci, mladi i stari, svi su hteli da pozdrave dolazak voza koji se čekao od 1952. godine.
Close
Vremenska prognoza
light rain
12°C
03.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve