Biznis
01.12.2020. 18:00
Promo

Specijalna praznična ponuda za nove korisnike Mastercard® kreditne kartice Direktne Banke

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Direktna Banka je svim građanima koji podnesu zahtev za Mastercard® kreditnu karticu ove Banke u periodu od 01. do 14. decembra 2020. godine obezbedila dodatni motiv da za prazničnu kupovinu izaberu ovu karticu.

Reč je o specijalnoj prazničnoj ponudi koja svim novim korisnicima omogućava da, ukoliko u periodu do 31. decembra izvrše transakciju pomenutom karticom, odnosno kupovinu u prodavnicama ili putem interneta u ukupnoj vrednosti od minimum 10.000 dinara ili više, ostvare pravo na povraćaj sredstava na račun kreditne kartice u iznosu od 10 odsto, odnosno maksimalno 1.000 dinara.

Specijalna praznična ponuda važi u periodu od 01. do 31. decembra 2020. godine, odnosno do isteka sredstava predviđenih za povraćaj.

Korisnicima Mastercard kreditne kartice Direktne Banke na raspolaganju su i brojne druge pogodnosti. Zahvaljujući beskontaktnoj tehnologiji kartice plaćanje je brzo i jednostavno, a korisnik u svakom trenutku ima uvid u izvršene transakcije putem usluge SMS obaveštenja. Dodatna sigurnost prilikom internet kupovine je obezbeđena primenom i Mastercard SecureCode-a.

Korisnici imaju i mogućnost kupovine na odloženo bez kamate, ukoliko zaduženje po kreditnoj kartici izmire do petog u mesecu, uslugu podele transakcija kupovine i podizanja gotovine na bankomatima, u zemlji i inostranstvu, na maksimalno 12 jednakih mesečnih rata, kao i izbor dizajna svoje nove kreditne kartice prilikom podnošenja zahteva.

U saradnji sa sajtom Booking.com, Direktna Banka je korisnicima Mastercard kreditne kartice, uz standardni popust od 4 odsto, omogućila da ostvare i dodatnu uštedu od 15 odsto za plaćanje smeštaja u našoj zemlji putem ovog sajta, do 04. januara 2021. godine.

Sve dodatne informacije o prazničnoj ponudi za nove korisnike Mastercard kreditne kartice Direktne Banke možete pronaći na internet stranici: www.direktnabanka.rs.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve