Biznis
30.10.2022. 13:05
R. E.

Poskupljuje pretplata?

"Spotify“ se bori za opstanak

Spotifaj, Spotify
Izvor: Shutterstock / Yalcin Sonat

Izvršni direktor kompanije "Spotifay“ Danijel Ek objavio je mogućnost da će pretplata na korišćenje njihove platforme u Sjedinjenim Državama postati skuplja, nakon što je kompanija doživela pad u prihodima od marketinga.

Ek je tokom konferencijskog poziva kompanije rekao da veruje da "Spotify“ ima značajnu prednost u cenama, delom zahvaljujući nižem odlivu korisnika od konkurenata poput "Apple music“-a, koji su nedavno podigli sopstvene cene striminga.

"Zaista sam optimističan u vezi sa narednom godinom i šta bi ona značila za razvoj cena naših usluga“, rekao je Ek. On je dodao da je "Spotify“ u protekle dve godine uveo više od 46 povećanja cena usluga širom sveta.

Ipak, akcije "Spotify“-a pretrpele su udar u odnosu na očekivane rezultate kompanije i zabeležili su veći gubitak od očekivanog u trećem kvartalu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Apple" ažurira uređaje: Po čemu je poseban novi "iPad Pro"
iPad Pro

Nove funkcije

25.10.2022. 21:10

"Apple" ažurira uređaje: Po čemu je poseban novi "iPad Pro"

Kompanija "Apple“ tiho je najavila ažuriranje svoja dva "iPad“ modela prošlog utorka, međutim ova najava nije stigla upakovana sa dramatičnim debijem, kao najnoviji model telefona – "iPhone“ 14.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve