SPREMAN DA POMERI GRANICE: Stiže novi Huawei Watch GT 2

SPREMAN DA POMERI GRANICE: Stiže novi Huawei Watch GT 2


Novi gedžet koji stiže iz Huawei-ja nesumnjivo će pomeriti granice kad su nosivi uređaji u pitanju budući da je Huawei Watch GT 2 ujedno i prvi pametni sat s 3D staklenim ekranom, što doprinosi još modernijem i atraktivnijem izgledom. Ovaj novi smartwatch pruža još više sportskih opcija s još bogatijim programima od prethodnika, a tu je i Bluetooth funkcija za pozivanje i reprodukciju muzike, piše ICT business.

Huawei je novi pametni sat nadogradio staklenim i širokim ekranom. Serija 46 mm opremljena je sa 1.39 inčnim AMOLED HD preciznim ekranom osetljivim na dodir s rezolucijom ekrana od 454 x 454 piksela, širokim rasponom boja i ultra tankim dizajnom koji je značajno bolji od LCD ekrana.

Huawei Watch GT 2

U sportskom načinu rada Huawei Watch GT 2 kompatibilan je s 15 sportova, uključujući osam sportova na otvorenom (trčanje, hodanje, penjanje, planinarenje, trčanje stazom, biciklizam, plivanje u prirodi, triatlon) kao i sedam sportova u zatvorenom (hodanje, trčanje, trening bicikl, plivanje u bazenu, veslanje, eliptična sprava za vežbanje).

Povezane vesti – U REKORDNOM ROKU: Huawei isporučio 200 miliona pametnih telefona u 2019. godini

U pogledu praćenja rada srca, Huawei Watch GT 2 pomaže u nadzoru rada srca te ima mogućnost slanja porka u slučaju nepravilnog rada srca. Uz Huawei TruSleep tehnologiju prati se kvalitet spavanja kroz brzinu otkucaja srca. Huawei Watch GT 2 dolazi i sa tehnologijem TruRelay koja pomaže prilikom oslobađanja od stresa i to tako što beleži vrednosti HRV (varijabilnost srčanog ritma) ali i pruža povratne infornmacije o korisnikovom indeksu stresa.

Huawei Watch GT 2

Izuzetno dug vek trajanja baterije od otprilike dve nedelje uz normalno korištenje, pripisuje se Kirin čipsetu, softverskoj nadogradnji i optimizaciji čitavog uređaja čime se postigla ravnoteža između performansa i potrošnje. Pametni algoritam za uštedu energije 2.0 omogućava da Huawei Watch GT 2 prepozna korisničke navike i postigne najbolje performanse upotrebljavajući minimalnu energiju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar