Biznis
26.10.2019. 15:58
ICT business

U REKORDNOM ROKU: Huawei isporučio 200 miliona pametnih telefona u 2019. godini

huawei.jpg
Izvor: AP / Andy Wong

Huawei Consumer Business Group (CBG) objavio je kako je u 2019. godini isporučio 200 miliona pametnih telefona, što je 64 dana ranije u poređenju s prošlom godinom. Huawei-jeva usresređenost na razvoj tehnologije i inovativni dizajn, kao i na predanost potrošačima širom sveta, rezultirala je sve većom podrškom koju kompanija uživa kod korisnika kao i rastom poverenja i predanosti brendu, piše ICT business.

U 2019. godini predstavljeno je nekoliko uređaja koji su posebno oduševili potrošače, uključujući višestruko nagrađivanu Huawei P30 seriju, dok se P30 Pro smatra pametnim telefonom s trenutno najboljom kamerom na tržištu i liderom te kategorije.

Povezane vesti - (NE)OČEKIVANO: Nemačka će dozvoliti Huawei-ju da učestvuje u izgradnji 5G mreže

EISA, grupa koja se sastoji od 55 najcenjenijih svetskih časopisa za potrošačku elektroniku, proglasila je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom 2019. – 2020. godine, što je druga godina zaredom da je Huawei osvojio ovu nagradu.

foto: Shutterstock foto: Shutterstock

Nedavno je predstavljena i Huawei Mate 30 serija koja je dočekana s velikim odobravanjem kritičara. Zahvaljujući vodećem 5G čipsetu – Kirinu 990, četverostrukoj kameri sa SuperSensing Cine Camera tehnologijom koja se trenutno nalazi na vrhu DxOMark lestvice i futurističkom dizajnu, Huawei Mate 30 Pro Android Authority nazvao je "originalnom, beskompromisnom perjanicom", dok je GSM Arena istakla kako uređaj "ima najbolju kameru ikad viđenu na pametnom telefonu", što je dodatno učvrstilo Huawei-jevu reputaciju tržišnog lidera.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
22.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve