Biznis
09.06.2023. 02:05
R.E

Samo za odabrane...

Ko će sve moći da menja tvit nakon što ga objavi

Twitter
Izvor: Shutterstock

Platforma Twitter prolazi kroz mnogo promena u poslednje vreme, a jedna od najiščekivanijih promena, mogućnost izmene sadržaja tvitova nakon objavljivanja, postala je dostupna, ali samo korisnicima Twitter Blue programa.

Oni korisnici koji se odluče da plate osam dolara mesečno za "Twitter Blue" program, osim verifikovanja naloga, imaće priliku i da menjaju tvitove nakon objavljivanja.

Kako je objavljeno u tvitu zvaničnog Twitter Blue naloga, prozor za uređivanje tvitova je udvostručen na jedan sat. Čak i ovaj tvit u kome je objavljena promena apdejtovan je nekoliko minuta nakon onjavljivanja, što je nekijma bilo čudno, jer nije pokazan produžen rok na tom primeru.

Mogućnost uređivanja tvitova je stigla nakon što je Ilon Mask rekao da će kupiti Tviter, ali mnogo pre nego što je to zaista učinio. Čak i nakon Ilonove rekonstrukcije Blue programa i postavljanja nove izvršne direktorke Linde Jakrino, ova usluga je jedna od naistaknutijih u promociji pretplate na Blue servis. 

U okviru Blue programa korisnici imaju pristup verifikacionim oznakama, menjanju tvitova i produžetku tvita do 4 hilajde karaktera.

Čak i nakon promene sadržaja tvita, ostaje mogućnost čitanja originalne verzije, u svrhu transparentnosti. Ova odluka je doneta kako bi se izbeglo zloupotreblajavanje programa koji je prvenstveno namenjen pojašnjavanju izjave ili ispravkama slovnih ili gramatičkih grešaka.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Twitter ima novog izvršnog direktora
Twitter

Ilon Mask objavio

12.05.2023. 20:45

Twitter ima novog izvršnog direktora

Vlasnik Twittera Ilon Mask zvanično je objavio ko je novi izvršni direktor te kompanije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
27.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve