Biznis
13.05.2021. 08:10
R.E.

Od 18. do 21. maja

Umesto Sajma poljoprivrede - onlajn manifestacija

Traktori
Izvor: Shutterstock

"Dani poljoprivrede onlajn" biće održani od 18. do 21. maja u organizaciji Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Novosadskog sajma na platformi ExpoOnline.rs. To će biti prilika za još jednu promociju srpskog agrara, kao i proizvoda, usluga, saznanja i iskustava iz inostranstva, saopšteno je na sajtu Novosadskog sajma.

Priliku da se predstave imaće pojedinci kao i predstavnici firmi koje se bave agrarom - od proizvođača do preradivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja. Pored izlagača iz Srbije, nastupiće i firme iz Češke, Španije, Rumunije, Holandije i Hrvatske.

U fokusu događaja biće subvencije i novčani podsticaji poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Posetiocima Dana poljoprivrede onlajn će, između ostalog, na virtuelnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključne mašine, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije predstaviće se izlagači koji će ponuditi organske proizvode, dok će prijatelj Dana poljoprivrede onlajn - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad subvencionisati nastup malih poljoprivrednih proizvođača.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
4°C
01.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve