Hronika
25.03.2021. 18:04
Dušica Anastasov

Kada je smrt jedina želja

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Junko Furuta preminula je 5. januara 1989. godine osakaćena i namučena. Njeno telo je nađeno u rezervoaru na napuštenom polju. Njena majka je završila u psihijatrijskoj bolnici nakon što je saznala kako je skončala. Imala je samo 17 godina kada se uprkos zverskom mučenju borila za život 44 dana.

A sve je počelo jednim iznenadnim susretom 25. novembra 1988. Na putu od škole do kuće presrela ju je grupa mladića koji su otprilike bili njenih godina. Mladići i Junko nisu bili ni prijatelji, ni poznanici. Ona je samo nasumično odabrana. Jedan od mladića, čiji je nadimak bio Džo, organizovao je da je odvedu u kuću njegovih roditelja u Tokiju.

U tekstu koji je preneo Ripeace.wordpress.com, detaljno je opisan užas koji je devojka preživljavala narednih dana.

Povezane vesti - Odvedeni

Prvog dana Junko je bila primorana da nazove roditelje i kaže da će ostati kod drugarice nekoliko dana. Takođe, morala je da glumi da je devojka jednog od otmičara kada su Kamisakuovi, kako je kasnije Džo dobio nadimak, roditelji dolazili da obiđu kuću.

Još jezivija činjenica jeste to da njegovi roditelji uopšte nisu marili za to ko je devojka, pa su nasilnici prestali da se pretvaraju, na šta oni uopšte nisu reagovali!

Svakoga dana zločinci su silovali nesrećnu Junko po nekoliko puta i prvih nekoliko dana nisu joj davali ništa da jedu. Kada su shvatili da ipak mora nešto da jede i pije, na pamet im je palo nešto zaista monstruozno - naterali su je da jede bube i pije sopstveni urin.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, momci su počeli sve više da se iživljavaju. Pravili su joj opekotine upaljačima, ispaljivali petarde iz njenih ušiju, usta i vagine.

Kako su dani prolazili, Junko je dobijala sve više batina. Vezali su je za luster i njeno telo koristili kao džak za udaranje, sve dok oštećenje unutrašnjih organa nije došlo do te granice da joj je krv krenula na usta. Bacali su tegove na njen stomak.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Junko Furuta

Kada je pokušala da pobegne, kažnjena je na najsuroviji načintoliko su je udarali po licu da joj je nos postao ispunjen krvlju i više nije mogla da diše, osim na usta. Izgoreli su joj ruke cigaretama, polili stopala zapaljivom supstancom i bacili šibicu.

Junko više nije mogla da hoda. Kada bi pokušala da popije vodu, stomak ju je odbacivao kroz povraćanje. Sa batina rukama, monstrumi su prešli na štapove bambusa, armaturne šipke i golf štapove. Nokti i prsti bili su joj izdrobljeni od bacanja tegova na nju.

Kada je pao sneg, naterali su je da spava na balkonu. Još jednom je zamalo uspela da se spase - domogla se telefona, ali je jedan od mučitelja to primetio na vreme i sprečio je. Ponovo je kažnjena, ovaj put još strašnije.

Povezane vesti - Mirisale su na smrt

Goreli su joj kožu svećom, pa polili cele noge plinom za upaljače i zapalili je.

Tada je Junko dobila konvulzije, ubrzano grčenje i opuštanje mišića, usled čega se telo nekontrolisano treslo. Nažalost, mučitelji su mislili da devojka glumi napad. Ponovo su je zapalili, sipali vreo vosak na lice, prilikom čega su joj ispekli kapke. Molila je zlotvore da je ubiju.

Prvi januar provela je sama, dok su psihopate slavile Novu godinu. Kada su se vratili, rešili su da nadoknade propušteno pa su se najbrutalnije iživljavali još puna tri dana. Više nije mogla ni da se mrdne.

Nekoliko dana kasnije telo je pronađeno u užasnom stanju. Obdukcionim nalazom konstatovane su nebrojene opekotine po celom telu, ubodi ekserima u predelu grudi, krvarenja, kao i ekstremno smanjenje mozga, a muškarci su priznali da se dogodilo više od 400 silovanja!

Povezane vesti - Zlokobne igračke

Možda najjezivije od svega dogodilo se na sudu: trojica dželata sirote Junko u potpunosti su oslobođeni optužbe jer su bili maloletni!

Trojica su se izjasnili kao krivi za nanošenje povreda koje su dovele do smrti umesto za ubistvo. Četvrti, Kamisaku, odslužio je samo 10 godina za sav bol koji je naneo nesrećnoj devojci. Takođe, samo pet godina kasnije od kako je pušten na slobodu, ponovo je uhapšen i osuđen na sedam godina zbog napada na momka bivše devojke.

Oni koji su provodili vreme sa njim u zatvoru kažu da se Kamisaku sve vreme hvalio šta je sve učinio Junko Furuti. Čim je pušten iz zatvora, tukao je čoveka puna četiri sata i pretio da će ga ubiti. Osuđen je ponovo na sedam godina zatvora.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
26.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve