Hronika
17.09.2019. 13:02
Tanjug

"SPECIJALNI TUŽILAC LAŽE": Duško Knežević ponovo optužuje i najavljuje nove snimke

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević tvrdi da su se sekretar VDT Nenad Vujošević i Milivoje Katnić sastali pre nekoliko dana i da je čista laž sve što je glavni specijalni tužilac kazao novinarima.

Knežević je televiziju A1 rekao da su se Katnić i Vujošević navodno sreli da bi razgovarali o njegovom kumu Dejanu Sekuliću, uhapšenom u avgustu.

Knežević tvrdi da su se njih dvojica sastali jer im je pretio da će objaviti snimke "na kojima se čuje da Nenad Vujošević uzima pare za tužioce i za ljude korumpirane u sistemu Vrhovnog državnog tužilaštva".

Povezane vesti - Vujošević napustio zemlju dva dana pre objavljivanja snimka

"Ja ću već večeras ili sutra objaviti šta je tema razgovora bila i sa Lidijom Vukčević i sa Katnićem i sa ovim, u dodatnom razgovoru broj dva, koji će sutra ujutru biti objavljen. Crnogorskoj javnosti i svima i političkoj javnosti će biti potpuno jasno o čemu se radi u Crnoj Gori, da je to jedan truli sistem, da je to sistem koji se raspada iznutra", rekao je sinoć Knežević.

Knežević je ponovio tvrdnju da poseduje "dosta snimaka i sa ljudima iz Agencije za nacionalnu bezbednost i specijalnog policijskog tima".

"Pa ćemo da vidimo kako ćemo da se nosimo sa kriminalnom grupom Mila Đukanovića, a i spremio sam dosta papira koji se tiču statusa kako je Crna Gora dobila nezavisnost... Koliko se oni budu ponašali kriminalno prema meni, ja ću još više iznositi dokaze o njihovoj umešanosti u kriminalne radnje i u njihovim nezakonskim radnjama koje već godinama sprovode i već tri godine reketiraju naše klijente koji su držali novac u Atlas i Invest banci, i koji su radili e-komerc”, naveo je Knežević, prenele su podgoričke Vijesti.

Povezane vesti – Blokirana sva imovina Duška Kneževića

Kazao je da je Vujoševiću predložio da pobegne iz zemlje i da bude insajder i progovori o korupciji u tužilaštvu i da mu je predočio da se jedino na taj način može spasiti.

"Ja sam mu rekao da će, kad dođe nova vlast, da bude slavljen kao heroj, neko ko je pomogao da se raskrinka koruptivni sistem u Crnoj Gori, a ne da ga Katnić razvlači i da ga maltretira tamo kao nekoga ko je progovorio i koga hoće da žrtvuju”, rekao je Knežević za televiziju A1.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
29.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve