Hronika
08.10.2021. 16:41
Tanjug

Direktor policije

Vladimir Rebić pozvan na saslušanje zbog Jovanjice i prisluškivanja

sud, sudnica
Izvor: Shutterstock

Sektor unutrašnje kontrole MUP-a pozvao je na saslušanje direktora policije Vladimira Rebića, bivšeg načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića i inspektora Dušana Mitića, potvrđeno je Tanjugu.

Prethodno je Tanjugu rečeno da je u toku opsežna istraga sektora unutrašnje kontrole u Ministarstvu unutrašnjih poslova po pitanju slučaja "Jovanjica" i nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Milenković, Mitić i nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, kako su prenele Večernje novosti, odbili su da budu ispitani na poligrafu.

Rebić je nedavno nazvao besmislenim tvrdnje Predraga Koluvije, koji je izjavio da ga mu je šef odseka Četvrtog odeljenja za borbu protiv droge Dušan Mitić ponudio da, u zamenu za slobodu, optuži Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, kao i Zvonka Veselinovića, za "slučaj Jovanjica."

Rebić je ponovio da je utvrđeno da se odvijalo nelegalno prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića, ali da on u vreme kada se to događalo, nije imao nikakva saznanja.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu
Nebojša Stefanović, 3. 10. 2021.

Ministar odbrane

03.10.2021. 12:00

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je izuzetno zainteresovan da se rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj "Jovanjica" i da se zato stavlja na raspolaganje državnim organima i da je spreman da odgovori na svako pitanje i bude poligrafski testiran.
Close
Vremenska prognoza
mist
-1°C
28.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve