ZAŠTO KUPOVATI BILO ŠTA DRUGO KAD MOŽEMO KUPOVATI KNJIGE?

ZAŠTO KUPOVATI BILO ŠTA DRUGO KAD MOŽEMO KUPOVATI KNJIGE?


“Dubrovnik” autora Ivana Radovanovića je prva knjiga koju je izdavačka kuća Publisher objavila 2016. a ove godine,  Publisher je objavio  tri nova izdanja koja su već u prodaji u knjižarama širom Srbije. Reč je o knjigama, “U tigrovom gnezdu” Milorada Ulemeka Legije i “Posle potere” Zorana Ćirića.

Dubrovnik knjiga Ivan Radovanović

Dubrovnik Ivan RADOVANOVIĆ

Prodajno mesto: Vulkan

Radovanovićeva knjiga objavljena je na 25. godišnjicu opsade Dubrovnika i posvećena je tim danima 1991. godine, kroz njegovo svedočanstvo kao izveštača beogradske „Borbe“ iz opkoljenog grada.

 

U tigrovom gnezdu - Korica prednja-1

U tigrovom gnezdu Milorad ULEMEK

Prodajna mesta: Moj kiosk/Delfi

Milorad Ulemek u romanu donosi svoju autentičnu priču o Srpskoj dobrovoljačkoj gardi i njenom komandantu Željku Ražnatoviću Arkanu. „Mnogo je priča ispričano o Gardi i uglavnom su mnoge od njih bile neistinite, jer samo oni koji su u njoj bili mogu da ispričaju istinitu priču. Kao i sve priče, i ova ima dve strane.“

Korice knjige Posle potere-1

Posle potere Zoran ĆIRIĆ

Prodajna mesta: Službeni glasnik/Vulkan/Delfi

U svom najnovijem književnom ostvarenju dobitnik NIN-ove nagrade Zoran Ćirić donosi nam intrigantnu priču, i to u formi modernog vesterna. U pitanju je istinita povest o životu, avanturama i neumitnoj smrti Petronija Čarnojevića, poznatijeg kao Crni Petar.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar