FORTNITE I KRALJEVSKA BITKA: PUBG mode za IOS je apsolutni pogodak

FORTNITE I KRALJEVSKA BITKA: PUBG mode za IOS je apsolutni pogodak


Fortnite je upravo izbacio novi Event za sve gejmere koji žele da se oprobaju u osvajanju moda Battle Royale, a sudeći po tome da je samo u roku od 12 sati ova igrica postala apsolutni hit, novi izazov će biti vatren!

Od samog lansiranja novog moda, poznatog kao PUBG mode (Player Unknown’s Battle Ground), ova epska igrica je osvojila svet, a kodovi za nju se dele tajno preko društvenih mreža.

Igrači su se momentalno bacili na osvajanje “Kraljevske pobede” (Victory Royale), što je dovelo do preopterećenja servera, pa je igrica morala biti obustavljena na par sati.

Za one koji su već imali susreta sa Fortnite svetom, sadržaj ige je poznat, jedina razlika je u tome što se ona sada igra preko mobilnog telefona, ili preko tableta, umesto pomoću konzole. Za one koji igraju prvi put ovu epsku igru, iskakanje vašeg avatara iz čuvenog plavog, letetećeg autobusa na početku igre, jeste prvi znak da se nikako ne oslanjate na stereotipna rešenja koja su se ustalila u svetu video igara. Kako biste došli do pobede, potrebno je da u što kraćem vremenskom roku pređete igricu, jureći kroz razne predele, od starih zgrada, do gustih šuma, snimite čitavu mapu, uništite neprijatelje, izbegnete lukave zasede i savladate prepreke na putu.

Na raspolaganju vam je oružje, koje možete putem dopunjavati i dodavati, pa tako možete “kositi” protivnike i sekirom i bazukom. Kada konačno pređete igricu i postanete nosilac titule “kraljevskog pobednika”, avatar završava igru uz čuveni ples, poznatiji kao “Victory dance”.

Ipak, iako ova hit igra nudi neograničenu i besplatnu zabavu, varalicama i muljatorima gejmerskog sveta se preporučuje da se okanu svojih mahinacija, jer im u suprotnom sleduje tužba! Poznat je slučaj Brendona Bruma i Čarlsa Vraspira, koji su morali da plate i do 150 hiljada dolara, jer su imali više naloga, menjali avatare i ignorisali banove.

Da biste se uključili u igru, potrebno je da imate Iphone 6S, 7, 8 ili više, ili neki drugi savremeniji tablet i IOS operativni sistem, kao što je I pad Mini 4, I Pad 2017, I Pad Pro. Za sada Epik studio (Epic Studio), tvorac ove zarazne igrice, nije objavio da li i neki od Android sistema može podržati igricu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar