SKANDAL U VRANJU: Palmina funkcionerka kupovala glasove i delila duple listiće?

SKANDAL U VRANJU: Palmina funkcionerka kupovala glasove i delila duple listiće?


Kako nezvanično saznajemo, ženski glas koji se čuje na snimku pripada lokalnoj funkcionerki i kandidatkinji za odbornika Jedinstvene Srbije D.N.

BEOGRAD – Na društvenim mrežama pojavio se audio snimak, koji je navodno napravljen danas u Vranju, a na kojem se čuje glas ženske osobe koja, dok aktivistima, navodno Jedinstvene Srbije koje vozi na glasanje, daje instrukcije kako da već popunjene listiće, unesu na biračko mesto i ubace ih umesto praznih koje će tamo dobiti.

Snimak je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama, a Vranjanci se uveliko bave nagađanjima ko je i iz koje stranke žena koja na snimku kupuje glasove za 1500 dinara.

Kako nezvanično saznajemo, ženski glas koji se čuje na snimku pripada lokalnoj funkcionerki i kandidatkinji za odbornika Jedinstvene Srbije D.N.

U vranjskoj policiji su nam rekli da znaju identitet osumnjičenih sa snimka, ali neće saopštavati pojedinosti dok svi akteri afere ne budu saslušani.

– Incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima, osobe sa snimka su identifikovane, ali ne možemo da se oglasimo pre zatvaranje biračkih mesta. Sve ćete saznati posle 20 časova – rečeno nam je u PU Vranje.

Prenosimo integralnu verziju razgovora:

MUŠKARAC: E, komšike, zašto tako sad? Jel 30 evra beše priča da nam daju pare, pa tri `iljade, juče rekoste dve `iljade, a sad `iljadu i petsto.

ŽENSKI GLAS: Ovde se ja ništa ne pitam.

MUŠKARAC: Pa, što si ti, vozač samo?

ŽENSKI GLAS: Ja samo vozim.

MUŠKARAC: Pa ko je odgovarajući za tu stranku? Što ja fatim ja radim? Za četiri godine treba da nas jašu, mi da prodavamo…

ŽENSKI GLAS: Ne se sekiraj ništa. Ne se sekiraj. Ovde li skrećemo?

MUŠKARAC: Nemaš zašto da se brineš, sigurno ćeš da pogineš. Evo ga!

ŽENSKI GLAS: Znači, reko li vam je Jaške šta treba da se radi?

MUŠKARAC: Nije nam rekao ništa.

ŽENSKI GLAS: Znači, uzmeš ovija listići. I plavi i beli i toj daš tamo. A prazni  mi doneseš.  Tija što dobiješ staviš u džep i  sakriješ.

MUŠKARAC: Lele, apsu će zaglavimo.

ŽENSKI GLAS: Ništa se ne sekiraj bre, sve funkcioniše.

MUŠKARAC: Sve funkcioniše?

ŽENSKI GLAS: Sve funkcioniše, nesmo mi ovde od danas do sutra, tuj smo.

MUŠKARAC: E, a ja što sam se kockaja juče na rulet pisa se tamo četiri iljade dinara sam dužan. Sad će mi fali iljadu dinara.} else {

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar