Politika
27.03.2018. 11:59
R.E./RTS

Direktor Kancelarije za

OBRAĆANJE MARKA ĐURIĆA POSLE HAPŠENJA

marko-duric-obracanje.jpg

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić je rekao da su juče albanski separatisti uz podršku pojedinih međunarodnih zapadnih krugova na

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić je rekao da su juče albanski separatisti uz podršku pojedinih međunarodnih zapadnih krugova na brutalan i nasilan način napali srpski narod na severu KiM.

Đurić je poručio da je cilj napada bio da nasiljem i zastrašivanjem, i sa do zuba naoružanom falangom oružane sile okupiraju sever Kosova i Metohije.

Poručio je da je ponosan na građane Kosovske Mitrovice koji su se goloruki i na miran način suportsavili nasilju i teroru.

"Ponosan sam na građane koji su se goloruki i na miran, gandijevski način suprotstavili teroru i nisu odustali od borbe za svoje domove. Više od 70 sati pre skupa smo poslali najavu, ovo govorim zbog srazmere laži koje govore. To je razularena teroristička banda, vodili su me kao psa, vukli za kravatu po zemlji, misleći da tako mogu da ponize i mene i srpski narod. Ugurali su me u transporter, udarali me..., Ja sam dobro, nisam loše, dobio sam nekoliko udaraca, jedan deo ne osećam. Pravili su sa mnom selfije, pretili mi nožem, pevali "alahu ekber", bacili me u neki podrum. Da nije bilo jednog telefonskog poziva, teror bi se nastavio, ali se hvala bogu nastavio. ponosan sam na srbe koji nisu poklekli niti će, nastaviće da se bore za svoja prava", objasnio je on u direktnom obraćanju.

NE PROPUSTITE:

(VIDEO) SPROVEDEN VEZAN I U KOŠULJI: Ovako je Marko Đurić na Merdaru predat srpskoj policiji

OTRKIVEN VOĐA OTMICE MARKA ĐURIĆA: Ovo je pukovnik Šabani kog su obučavali Amerikanci u bazi Adem Jašari

GORAN RAKIĆ, POSLE HAPŠENJA MARKA ĐURIĆA: Srpska lista će napustiti Vladu u Prištini

(VIDEO) OVO JE TRENUTAK KAD JE UHAPŠEN MARKO ĐURIĆ
MARKO ĐURIĆ PRIVEDEN U KOSOVSKOJ MITROVICI

PRIŠTINA PROTERALA MARKA ĐURIĆA SA KOSOVA I METOHIJE

NIKOLA SELAKOVIĆ POSLE HAPŠENJA MARKA ĐURIĆA: Ovo je terorisanje golorukog naroda

HAPŠENJE MARKA ĐURIĆA: Reakcije političara i javnosti

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
22.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve