Politika
15.01.2018. 12:51
R.E./Beta

RASPISANI IZBORI U BEOGRADU: Beograđani 4. marta biraju novu gradsku vlast

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas za 4. mart izbore za Skupštinu grada Beograda.

Lokalni izbori su raspisani i u Boru i Aranđelovcu.

Maja Gojković je rekla da rokovi za izborne radnje počinju da teku od dana objavljivanja u "Službenom glasniku" i da će ti izbori biti održani po proceduri predvidjenoj Zakonom o lokalnim izborima.

"Pozivam građane Beograda, Arandjelovca i Bora da izadju na izbore 4. marta jer svojim glasom odlučuju kako će izgledati budućnost njihovih gradova, njihov svakodnevni život i život njihovih porodica i prijatelja. Važno je da na izbore izađu svi i da svojim glasom odluče kako će im izgledati vlast", rekla je Maja Gojković.

Ona je građane pozvala da izaberu odgovorne, ozbiljne i vredne ljude i da glasaju za konkretne programe, ideje i planove u Beogradu i drugim opštinama gde će se održati izbori.

IZBORI U BEOGRADU NEKAKO S PROLEĆA

"Građani Beograda, Arandjelovca i Bora treba da imaju u vidu da se tog dana glasa za odbornike i da je zato važno da pogledaju ko je na listi, šta su ti ljudi postigli, koje su im biografije", rekla je ona.

Predsednica Skupštine Srbije ocenila je da je potrebno da se glasa za konkretne programe i ideje, a ne da se glasa protiv.

"Od glasa protiv se ne živi u naredne četiri godine, niti će se dobiti više zabavišta, škola, parkova i investicija", rekla je Maja Gojković.

Ona je imala poruku i za političare koji će se nadmetati na lokalnim izborima u ta tri grada.

"Ozbiljno shvatite ovu izbornu kampanju. Treba da pokažete da poštujete Beograd, svoje sugradjane u Boru i Arandjelovcu. Poštujute protivnike, obraćajte im se idejama, programima a ne mržnjom. I što je najvažnije, poštujte volju gradjana", kazala je Maja Gojković.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve