Politika
14.06.2018. 12:21
R.E./Beta

VUČIĆ: Gašić i Stefanović me svakih 15 minuta izveštavaju o potrazi za nestalim novinarom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su svi resursi na raspolaganju policiji i Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) u pronalaženju novinara Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak noćas prijavljen u Beloj Crkvi.

On je posle otvaranja fabrike za proizvodnju kablova "Kromberg i Šubert" u Kruševcu kazao da ga "svakih 15 minuta" o rezultatima potrage za nestalim novinarom izveštavaju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor BIA Bratislav Gašić.

"Nadam se da će uspeti da reše taj slučaj, više podataka ne mogu da iznosim u javnost", kazao je Vučić.

MUP Srbije saopštio je ranije danas da je angažovao više organizacionih jedinica koje tragaju za nestalim novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem, kao i da se obavlja pretraga šireg terena gde je pronadjeno vozilo koje je on koristio. Kako se navodi u saopštenju, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova koji nadleću teren u okolini Bele Crkve.

NE PROPUSTITE:

NESTAO NOVINAR IZ BELE CRKVE: Prazan auto i pokidan sat

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve