Scena
30.06.2022. 15:15
Beta

Posebni noćni polasci

Ako biste na EXIT vozom...

Novi Sad, voz
Izvor: Ekspres

Festival "EXIT" saopštio je da će tokom trajanja manifestacije, od 7. do 11. jula, biti uvedeni posebni noćni polasci vozom između Beograda i Novog Sada.

Po navodima organizatora festivala, pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka biće uvedeni i specijalni polasci iz stanice Beograd Centar u 23 časa, u ponoć i u jedan čas iza ponoći dok će vozovi iz Novog Sada saobraćati na svakih sat vremena od 1.30 do 4.30 časova.
 

"Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija", stoji u saopštenju.
 

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija Voza uz popust od pet odsto, kao i na blagajnama i na kartomatima.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Policija kaže da će učiniti sve da Exit bude bezbedan
Muzički festival, koncert

Važno

23.06.2022. 13:22

Policija kaže da će učiniti sve da Exit bude bezbedan

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će policija učiniti sve da na predstojećim događajima u Novom Sadu posetioci manifestacija i koncerata budu bezbedni i sigurni.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
01.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve