Scena
16.08.2021. 11:57
Tanjug

Ponovo na tvrđavi

Kakva poslastica za fanove: Poznat prvi učesnik Exita 2022. godine

exit
Izvor: Shutterstock

Nik Kejv i njegovi The Bad Seeds su prvi potvrđeni hedlajneri 21. izdanja novosadskog Exita, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine, a jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova sviraće 8. jula na glavnoj bini festivala, najavili su organizatori.

Njihovi nastupi, intenzivni i glasni, nabijeni snažnim emocijama i harizmom uvek su više od običnog koncerta, a neretko i od same muzike, što ih čini idealnim hedlajnerima za početak nove ere dvostrukog evropskog festivalskog šampiona.

"Ovogodišnjim istorijskim izdanjem, kojim je započeo povratak velikih festivala na svetsku scenu, Exit je pokazao da je snaga jedinstva i volje jača i od najvećih prepreka koje su pretile da nas razdvoje i ove godine. Takođe, dokazali smo da postoji način da se veliki festivali bezbedno organizuju, čak i tokom pandemije", rekao je osnivač i direktor Exit festivala Dušan Kovačević.

"I dok priča o čudu koje se desilo na našoj magičnoj tvrđavi i dalje obilazi planetu, s velikim optimizmom gledamo na 2022, kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture. Verujemo da nema boljeg načina da najavimo ovako značajno izdanje, nego s jednim od najvećih rokenrol umetnika", dodao je Kovačević.

Petrovaradinska tvrđava videla je Nika Kejva dva puta. Prvi put 2011. sa Grindermanom, a 2013. sa Bad Seedsima i oba puta, kroz moćne i glasne svirke, pokazao svu svoju neraskidivost veza koju ima s fanovima sa ovih prostora.

Nik Kejv
Izvor: MTI / BALAZS MOHAI

U regionu je nastupio više od deset puta, a 8. jula 2022. vraća se kao prvi headliner Exita, čija su proslava 20. godišnjice, a i činjenica da je bio prvi veliki evropski festival ovog leta bila je jedna od najvažnijih muzičkih vesti 2021. godine.

Od danas u prodaji jednodnevne ulaznice za Nika Kejva.

Četvorodnevne ulaznice - Registracija za četvorodnevne ulaznice za Exit festival po poklon cenama otvorena je samo do 18. avgusta.

Svi koji žele da osiguraju svoju četvorodnevnu ulaznicu po poklon ceni od samo 5.990 dinara (preko 50 odsto popusta) imaju mogućnost da se registruju najkasnije do 18. avgusta 2021. na posebnom linku.

Svi registrovani kupci će na e-mail dobiti link preko kojeg onlajn kupuju ulaznice.

Prodaja jednodnevnih ulaznica za petak, 8. jul, kada nastupa Nik Kejv počinje danas.

Fanovi mogu da biraju između tri vrste jednodnevnih ulaznica, po poklon cenama (preko 40 odsto popusta): regularne ulaznice po ceni od 2.590 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara.

Ove ulaznice se mogu kupiti od danas iskIjučivo onlajn na stranicama Gigstixa, a zalihe po ovim cenama su izuzetno ograničene.

Od 3. septembra 2021. kreće redovna prodaja jednodnevnih i četvorodnevnih ulaznica za Exit festival 2022, na oficijalnom festivalskom sajtu kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigstixa.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

EXIT "no comment"

Ko je bio, ko je svirao

Exit, 11. 7. 2021.
12.07.2021. 22:09

EXIT "no comment"

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
3°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve