Scena
10.01.2024. 21:15
Beta

Los Anđeles

A počasni Oskar odlazi u ruke... (FOTO)

1
Izvor: BETA/Invision / Chris Pizzello

Glumac i komičar Mel Bruks, glumica Anđela Baset i montažerka Kerol Litlton dobili su nagradu počasni Oskar na 14. dodeli Nagrada guvernera.

Svečanosti u Los Anđelesu, u organizaciji američke Akademije filmske umetnosti i nauka, prisustvovale su brojne zvezde, uključujući Martina Skorsezea, Kristofera Nolana, Penelope Kruz, Natali Portman, Leonarda Dikaprija i Bredlija Kupera, prenose mediji u SAD.

Na privatnoj ceremoniji, koja nije uživo prenošena, nagrada za humanitarni rad Džin Heršolt, koja je poslednji put dodeljena glumcu Majklu Džej Foksu, uručena je Mišel Sater, uticajnoj osnivačici i dugogodišnjoj direktorki umetničkih programa Sandens instituta.
 

Nagrade guvernera organizuje Upravni odbor Akademije filmske umetnosti i nauka radi odavanja priznanja za doprinos filmskoj industriji i životno dostignuće.

Događaj je nekada bio deo programa Oskara, ali je 2009. izdvojen i od tada govori na svečanosti nisu vremenski ograničeni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zlatni globus: Apsolutna dominacija OVOG filma (FOTO)
1

Zasluženo

08.01.2024. 09:38

Zlatni globus: Apsolutna dominacija OVOG filma (FOTO)

Dugoočekivana dodela Zatnih globusa, jedne od najprestižnijih nagrada u svetu kinematografije, održana je u Los Anđelesu.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
31°C
22.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve