Scena
17.07.2022. 12:34
Promo

Spremite se

Beer Fest u Beogradu kao nikada pre

Muzički festival, koncert
Izvor: Shutterstock

Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u Regionu, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću, najavljeno je na konferenciji za medije.

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće  jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača, među kojima su Tommy EmanuelKosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Beer Fest
Izvor: Promo

Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu. Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije, najavio je Milenko Škarić, osnivač i CEO kompanije Skymusic, koja je preuzela organizaciju Beer Festa:

Festival ćemo ove godine podeliti u dve zone - "Cloud" zonu sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, u kojoj će ulaz biti slobodan, te muzičku, "Koncertnu zonu", za koju će ulaz biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju od dva pića. U potpunosti se oslanjajući na tradiciju ove manifestacije, želimo da je ove godine uvedemo u novu eru, ovogodišnje izdanje će produkcijski, ali i sadržajno, parirati najjačim evropskim festivalima. Planiramo da, oslanjajući se na ono što naš grad ima da ponudi strancima, promovišemo festival i u regionalnim i internacionalnim okvirima, te da privučemo nove inostrane posetioce, najavio je Škarić.
 

Osim bogatog izbora piva i hrane, posetioci će imati priliku da posete i Silent Disco binu, Selfi muzej, luna park, kao i da vide Beograd iz panoramskog balona sa korpom.

Ove godine na festivalu biće proslavljeno 300 godina pivarstva u Srbiji, te će na festivalu biti prisutno 300 različitih etiketa piva

 Za najsvežije informacije u vezi sa muzičkim i dodatnim sadržajima na festivalu Belgrade Beer Fest pratite sajt.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

EXIT je gotov, ostaće sećanja i... 38 tona đubreta, zasad
1

Novi Sad

11.07.2022. 08:36

EXIT je gotov, ostaće sećanja i... 38 tona đubreta, zasad

Radnici novosadske Čistoće su posle tri noći festivala Exit sakupili su i otpremili kamionima oko 38 tona smeća na gradsku deponiju, saopštilo je to preduzeće.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve