Scena
15.04.2022. 06:20
R.E.

Samanta Foks

Bila je toliko popularna da su tetovirali njeno ime na čelo

Samanta FOks
Izvor: PAP / Adam Warzawa

Kada bi se brojali uzdasi koje je izmamila kod muškaraca skoro da ne postoji žena koja bi mogla da stane na crtu Samanti Foks.

Najpopularnija i najfotografisanija žena osamdesetih slavu je stekla velikim hitom "Touch me". Od tada je prodala više od 30 miliona albuma, a njena tri singla su se nalazila na listi 10 najslušanijih pesama u SAD i Velikoj Britaniji. 

Popularnost joj je omogućila da se pojavi u nekoliko filmova i rijaliti TV emisija, a povremeno je radila i kao voditeljka.

Svojom pojavom i seksepilom mamila je uzdahe gde god bi se pojavila. Podjednako su je obožavali i muškarci i žene, a kroz godine je stekla armiju fanova širom sveta.

Njena karijera modela bila je ispraćena podjednako kao i muzička. Sa samo 16 godina njeno toples izdanje je krasilo slavanu "Page 3" britanskog tabloida "The Sun". Za čuveni "Plejboj" se slikala 1996. godine, a deset godina kasnije ponela je titulu "najbolje devojke sa duplerice svih vremena". 

Danas puni 56 godina što po njenom izgledu nikada ne biste zaključili jer su mladolikost i harizma i dalje njen zaštitni znak.

U Velikoj Britaniji je bila toliko popularna da su muškarci tetovirali njeno ime. 

I danas kruži priča da joj je jednom prilikom prišao muškarac i zamolio da mu se potpiše na čelo. Nedelju dana kasnije dobila je fotografiju njegovog prijatelja koji joj je pokazao kako je istetovirao njen potpis na istome mestu. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Od Robin Fenti do najbogatije pevačice na svetu
Rijana

Forbs

07.04.2022. 11:13

Od Robin Fenti do najbogatije pevačice na svetu

Zahvaljujući svojoj popularnosti i preduzetničkom duhu, Rijana je ušla u ekskluzivni klub ultrabogatih, a prema Forbsu njeno bogatstvo se procenjuje na 1,7 milijardi dolara.
Close
Vremenska prognoza
fog
0°C
10.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve