Scena
13.09.2019. 15:17
N. G.

DA LI JE KIJANU RIVS BESMRTAN? Smešna teorija krajnje ozbiljnih razmera

kijanu-rivs.jpg

Ima nešto vrlo čudno u vezi s Kijanu Rivsom. Smiren je i onda kada bi svako normalan burno odreagovao, human je onda i kada ga niko ne gleda, i povrh svega, gotovo isto izgleda kao i pre više od 30 godina. To su sasvim dovoljni razlozi za novu smešnu toeriju koja ima sve više pristalica - Kijanu Rivs je besmrtan i ovo su dokazi.

Rivs je kroz istoriju imao više više identiteta

Iako tvrdi da je rođen 2. septembra 1964. u Bejrutu, "istraga" teoretičara zavere pokazala je da je Rivs možda rođen već 742. godine u Nemačkoj. Tamo je vladao kraljevstvom i kasnije nasledio tron Svetog rimskog carstva. Kijanu Rivs neverovatno liči na cara Charlemagnea, koji je navodno lažirao svoju smrt.

Povezane vesti - Fenomen Kijanu Rivs

Teorija o Rivsovoj besmrtnosti sugeriše da je Charlemagne nakon svoje navodne smrti uspeo da održi anonimnost više od hiljadu godina. Krajem 19. veka glumac kojeg danas nazivamo Kijano Rivs zaljubio se u svoju profesiju prvi put. Po dolasku u Francusku oko 1880. godine, izmislio je novi identitet Žan Mone Suli (Jean Mounet-Sulli) pre nego što je usvojio scensko ime Paul Mone da bi nastavio karijeru u scenskoj glumi. Kao Mone, Rivs je glumio u više pozorišnih produkcija, proučavajući delo Viljema Šekspira, pre nego što je prešao u filmove od 1909. do 1917. godine.

Kijanu Rivs

Poznato je da je Mone studirao medicinu pre nego što je postao glumac. Ovo tako savršeno objašnjava kako je Kijanu Rivs uspeo da majstorski predstavi doktora u filmovima Something's Gotta Give, Thumbsucker and To the Bone.

Besmrtnost je razlog njegove ljubaznosti

Retko su holivudske zvezde prizemne i humane kao što je Kijanu Rivs. Jedino moguće objašnjenje, smatraju fanovi, leži u tome je proživio dovoljno različitih iskustava da je vremenom naučio da ne podleže iskušenjima i zadrži smirenost.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
27.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve