DŽEJSON MOMOA KAO OZI OZBORN: Tizer za novu pesmu Scary Little Green Man

DŽEJSON MOMOA KAO OZI OZBORN: Tizer za novu pesmu Scary Little Green Man


Ozi Ozborn je objavio tizer za svoju novu pesmu Scary Little Green Man. U ulozi Ozija pojavljuje se glumac Džejson Momoa, odeven kao ikona Black Sabbath.

Momoa je dugogodišnji obožavatelj metala koji je odrastao slušajući Metallicu i Pantera. On je 2018. rekao Metal Hameru da su mnoge njegove uloge inspirisane metal bendovima.

“Aquaman je prilično metal. Znam da niko to ne misli, ali Aquaman je metal”, rekao je Džejson Metal Hammeru. “Nekako svoje likove pravim na metal pesmama. Konan Varvarin je bio zaista težak Pantera, rekao bih da je Aquaman verovatno uglavnom napravljen od Tool i (Metallica albuma) Kill ‘Em All.

Pročitajte još: Intervju Ana Krstajić – Uloga dede u avangardi

Scary Little Green Man pojavljuje se na novom albumu Ozija, Ordinary Man. Na albumu se pojavljuju Dag MekKagan, Elton Džon i reper Post Malone. Ozi je nedavno odložio severnoamerički deo svoje turneje No More Tours istakavši: “Ne mogu ići putem dok nisam 100 odsto uveren da mogu to rešiti. Jer ako sada izađem i ne mogu da nastavim, ljudi će pomisliti da sam izgubio zamah. Tako da neću ići tamo dok im ne pokažem da želim da im dam, jer to nije fer prema njima”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar